Quantcast

http://picasion.com/

Χαλκιδική: Ιερέας λειτουργούσε με πιστούς παρά τα μέτρα - Ένταση, ξύλο και συλλήψεις

Τραυματίστηκαν δύο αστυνομικοί

Ένταση επικράτησε το πρωί της Κυριακής σε εκκλησία σε χωριό της βόρειας Χαλκιδικής, ύστερα από καταγγελία για τέλεση λειτουργία με πιστούς παρά την καραντίνα. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί μετέβησαν στην εκκλησία και μέσα εντόπισαν πλην του ιερέα δύο πιστούς. Άμεσα προχώρησαν στην επιβολή προστίμου των 300 ευρώ στους δύο πολίτες και 1.500 ευρώ στον ιερέα.

Μετά τα πρόστιμα, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο γιος του ιερέα, μαζί με έναν από τους δύο πιστούς επιτέθηκαν λεκτικά και σωματικά στους δύο αστυνομικούς, τραυτίζοντάς τους ελαφρά. 

Μάλιστα, όπως αναφέρει το voria.gr, από τον διαπληκτισμό τραυματίστηκε ελαφρά και ο ένας πιστός. Οι δύο αστυνομικοί μετέβησαν προληπτικά στο νοσοκομείο και είναι καλά στην υγεία τους, ενώ τα δύο άτομα που επιτέθηκαν στους αστυνομικούς συνελήφθησαν.

Υπενθυμίζεται ότι η τέλεση λειτουργιών επιτρέπεται στην καραντίνα, μόνο με την παρουσία ιερέων και του αναγκαίου προσωπικού χωρίς πιστούς.

8 σχόλια:

  1. Το πρόβλημα προέκυψε γιατί ήταν μόνο δύο. Αν ήταν 200 πιστοί, θα μάζευαν, μαζί με τα μπουκέτα και τα μπογαλάκια τους και άϊ σιχτίρ, άθεοι που τολμάτε να διακόψετε το μυστήριο.
    Γι'αυτό ήρθε η ώρα διαχωρισμού κράτους και Εκκλησίας. Το ψευτορωμαίϊκο έγινε επικίνδυνα άθεο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ' αυτή την πανδημία φίλε, κατάλαβαν πάρα πολλοί γιατί υπάρχει το "χριστιανοταλιμπάν".

      Διαγραφή
    2. Αρα για σενα ειναι θέμα ποσοτικό. Αν ηταν δηλαδή πολλοί, μπουκέτα, σφαλιάρες, ξύλο, κάνα κεφάλι στο χωμα κλπ. Ξέρουν οι παλαιοί τι σε περίμενε αν δεν ησουν πιστός. Χριστός ή θάνατος. Πόσο μακριά πίσω απο τον ήλιο είμαστε!

      Διαγραφή
    3. Φυσικά και είναι ποσοτικό, γι'αυτό δεν πειράζουν τα κουμμούνια που μαζεύονται 200 στους δρόμους και τις πλατείες. Οι σφαλιάρες και τα μπουκέτα επιτρέπονται όπως στην περίπτωση που μπουκάρει ο κλέφτης στο σπίτι σου για να σε κλέψει. Αϊντε, σαν πολύ μαλθακοί γίναμε οι χριστιανοί και βρίσκουν και κάνουν οι θρασύδειλοι.

      Διαγραφή
  2. Ρε τι αλητεία είναι αυτή που ζούμε. ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΑ ΒΑΖΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΑΝΤΙΣΤΕΚΑΤΑΙ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΕ. ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!!!! Προχθές τα καθάρματα ήταν στους δρόμους κατά δεκάδες και τίποτε δεν έγινε με τις δεκάδες συγκεντρώσεις πανελλαδικά και όλοι έκαναν την κότα...Μητσοτάκη ΤΕΛΟΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δέν εἶναι ἔνοχος μόνον ἡ σατανοκίνητος κυβέρνησις γιά τόν ἀντιχριστιανικό διωγμό πού ὑφιστάμεθα μέ πρόσχημα τόν κοροϊδοϊό, ἀλλά καί ὅσοι δαιμονήλατοι ἀρχιερεῖς τῆς δίνουν ψευδοεκκλησιαστικό ἄλλοθι, ἀντάμα μέ κἄτι δῆθεν χριστιανούς «εἰδικούς», στήν πραγματικότητα θεομπαῖχτες τύπου ἀριστεροῦ ψάλτου τῶν Σπάτων.

    Μέχρι καί στήν οὐδετερόθρησκη Γαλλία, ἐκρίθησαν ἀντισυνταγματικά ὡς περιοριστικά τῶν ἀνθρωπίνων δικαιωμάτων ἐλευθέρας ἀσκήσεως τῆς θρησκευτικῆς λατρείας τά μέτρα ἀπαγορεύσεως τῶν συναθροίσεων σέ ναούς, καί ἤρθησαν. Ἡ δική μας σύνοδος συνῄνεσε μέ τούς ΝεοΔιοκλητιανούς τῆς ΝΔ. Μέγα τό κρῖμα._

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο πρόεδρος της ΔΙΣ, έχει κορωνοϊό. Γι'αυτό αναστέλλονται όλες οι συνεδριάσεις σ'αυτήν την σημαντική περίοδο. Τυχερός στην ατυχία του δηλαδή. Τώρα που πρέπει να παρθούν αποφάσεις, απαλλάσσεται λόγω ασθένειας.

      Διαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ