Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

«Χτύπησε» μείον σήμερα η Βέροια

Το αισθανθήκατε το κρύο που άρχισε να τσιμπάει λίγο παραπάνω από χθες; Ο χειμώνας μάλλον μπήκε για τα καλά, κάτι που αισθάνεσαι πλέον και στην ατμόσφαιρα αλλά και στον αέρα, από την μυρωδιά από τα τζάκια και τις σόπμες. Σήμερα, στην λίστα που δημοσίευσε ο Μετεωρολόγος Σάκης Αρναούτογλου, ανάμεσα στους περίπου 372 μετεο-σταθμούς του ΕΕΑ, που κατέγραψαν στις 26/11 τις χαμηλότερες ελάχιστες για την εποχή θερμοκρασίες, φιγουράρουν πέντε περιοχές της Ημαθίας, ανάμεσά τους και η Βέροια, που σήμερα «χτύπησε» -1,3 βαθμούς! Σταθερά στη λίστα ψύχους το Παλαιό Σκυλίτσι του δήμου Αλεξάνδρειας με -3,3 βαθμούς, το ΧΚ Σελίου με -3,1 βαθμούς, ο Άγιος Παύλος του δήμου Νάουσας με -0,8 βαθμούς και τα Ριζώματα του δήμου Βέροιας με -0,3 βαθμούς.



2 σχόλια:

  1. δεν ξέρω πόσο ακριβείς ήταν η μέτρηση στη Βέροια αλλά νερά δεν πάγωσαν και το πρωί 8πμ στην Πλατεία Ωρολογίου είχε 5 βαθμούς στη σκιά, δεν μπορεί τα ξημερώματα -1,3 και σε 3 ώρες 5 βαθμούς στη σκιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΤΙΣ 4 ΤΑ ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ +5 ΒΑΘΜΟΥΣ. Ο ΣΑΚΗΣ ΔΕΝ ΤΑ ΛΕΕΙ ΚΑΛΑ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ