Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Tσαλουχίδης για Μαραντόνα: «Ήταν ο μεγαλύτερος ποδοσφαιριστής του κόσμου»

Με το δικό του ξεχωριστό τρόπο αποχαιρέτησε τον Ντιέγκο Μαραντόνα ο Γιώτης Τσαλουχίδης. Ο τεχνικός διευθυντής της «Βασίλισσας του Βορρά», συντετριμμένος και αυτός από την απώλεια του θρύλου, δημοσίευσε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, μια φωτογραφία από τον αγώνα της Εθνικής κόντρα στην Αργεντινή στα πλαίσια του Μουντιάλ του 1994, με την εξής λεζάντα: «Ήταν μεγάλη μου τιμή που αγωνίστηκα με τον μεγαλύτερο ποδοσφαιριστή του κόσμου. Ντιέγκο Μαραντόνα, αιωνία σου η μνήμη». 

Οι δύο παίκτες είχαν αγωνιστεί στις 21 Ιουνίου του 1994 στην Αμερική, σ' ένα παιχνίδι που η γαλανόλευκη είχε υποστεί την ήττα με 4-0. Μάλιστα, ο Μαραντόνα είχε σκοράρει κιόλας μ' ένα θαυμάσιο γκολ. Αυτός ήταν και ο τελευταίος αγώνας που έπαιξε ο Ντιεγκίτο στην Εθνική της χώρας του, μιας και λίγες ημέρες αργότερα διαγνώσθηκε θετικός σε αναβολικά.

1 σχόλιο:

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ