Quantcast

http://picasion.com/

Τούμπαρε αυτοκίνητο στην Πατρίδα - Χτύπησε σε σταθμευμένο και ανατράπηκε

Σοκαρισμένοι παρακολούθησαν ένα τροχαίο ατύχημα το μεσημέρι της Παρασκευής 27 Νοεμβρίου οι κάτοικοι της Πατρίδας. Διερχόμενο όχημα που ερχόταν από Νάουσα, με προορισμό τη Βέροια, για άγνωστους λόγους, χτύπησε σε σταθμευμένο ΙΧ, με αποτέλεσμα να συγκρουστεί και να τουμπάρει. Παρόλο την σφοδρότητα του ατυχήματος, δεν υπήρξε κάποιος τραυματισμός, παρά μόνο υλικές ζημιές. Στο σημείο βρέθηκε το περιπολικό της Τροχαίας Βέροιας, το οποίο έκανε καταγραφή του συμβάν. 

Δεν είναι η πρώτη φορά, που γίνεται παρόμοιο ατύχημα στον συγκεκριμένο δρόμο, μιας και αρκετοί οδηγοί, αναπτύσσουν ταχύτητα, παρόλο που είναι μια κατοικημένη περιοχή και το όριο ταχύτητας, δεν ξεπερνάει τα 50 χιλιόμετρα.

5 σχόλια:

  1. Οταν χτυπήσει ο κορονοιος δεν την γλυτώνεις από τυπωτά....!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΘΑ ΚΟΙΤΟΥΣΕ ΤΙΣ ΣΟΥΒΛΕΣ ΤΟΥ ΦΩΡΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Που να έτρωγε κιόλας κεμπάπ,πατάτες και τυροκαυτερή τι θα πάθαινε? Πέρα από την πλάκα όμως, ευτυχώς ο άνθρωπος είναι καλά...και θα έχει την ευκαιρία να πάει να δοκιμάσει τις λιχουδιές του Νικηφόρου!

      Διαγραφή
  3. ΑΥΤΑ ΠΑΘΑΙΝΕΙΣ ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΣ ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΟΔΗΓΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. TI DOULEIA EIXE AYTOS ME TO ALMERA NA VRISKETE EKEI PERA?
    KALA NA PATHEI NA MIN KANEI OTI NA NAI

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ