Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Θα είναι η επόμενη Bachelorette;

Πρόκειται φυσικά για την γυναικεία εκδοχή του «The Bachelor», όπου με μια εργένισσα ψάχνει τον άντρα της ζωής της, οι όροι θα αντιστραφούν και μάλιστα ο ALPHA σκέφτεται να βγάλει στον αέρα το ριάλιτι πολύ σύντομα…. Πολλά είναι τα γυναικεία ονόματα που ακούστηκαν πως θα πρωταγωνιστήσουν. Ένα από αυτά ήταν και της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου. «Νομίζω ότι έχω αρχίσει να βρίσκω τα πατήματά μου και τις ισορροπίες μου μετά τον χωρισμό. Δεν έχω μετανιώσει για τίποτα. Έχω ακούσει τα πάντα για εμάς. Έχω ακούσει τα πιο τρελά για τον χωρισμό μου που δεν θα τα έκανα ποτέ στη ζωή μου. Μέχρι ότι ο γάμος μου ήταν συμβόλαιο. Το ότι χώρισα είναι πολύ σημαντικό για τη ζωή μου. Δε μπορώ να μη το μοιραστώ με τον κόσμο» τόνισε χαρακτηριστικά η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, η οποία χώρισε πρόσφατα από τον πλαστικό χειρούργο της Βέροιας Αριστομένη Γιαννόπουλο

Θα είναι η επόμενη Bachelorette;

Δεν μου αρέσει να πουλάω τη ζωή μου. Τις πρώτες μέρες είχε γίνει χαμός με τα τηλέφωνα. Αλλά το φανταζόμασταν. Είχαμε χωρίσει ήδη έναν μήνα πριν το ανακοινώσουμε. Είμαι 27 χρονών. Εννοείται ότι θέλω να φτιάξω τη ζωή μου και να κάνω παιδιά. Θέλω την επόμενη 5ετία να κάνω παιδιά» είπε αρχικά η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, η οποία όταν ρωτήθηκε για το Bachelorette απάντησε: «Μια ακραία πρόταση που ακούγεται και δεν ισχύει είναι ότι θα είμαι η Bachelorette. Δεν θα έβλεπα τον εαυτό μου σε κάτι τέτοιο ούτε με κυάλια».

Δείτε το video:

2 σχόλια:

  1. Όταν το μηδενικό προσπαθεί να γίνει νούμερο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΑΙ ΟΜΩΣ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΗΤΑΝ ΝΑ ΑΠΟΤΥΠΩΘΕΙ Η ΕΝΝΟΙΑ ΤΟΥ ΜΗΔΕΝ....

      Διαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ