Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Άρχισαν να στολίζουν τα μπαλκόνια τους οι Βεροιώτες

Κόντρα στις δύσκολες ημέρες, δίνουν μια ευχάριστη νότα
Το 2020 ήταν μια από τις πιο δύσκολες χρονιές και πολλοί είναι αυτοί που ανυπομονούν να φύγει, με την ελπίδα ενός καλύτερου 2021. Αρκετοί ήταν αυτοί που με το που μπήκε ο Νοέμβριος, ειδικά με την ανακοίνωση του νέου lockdown, έβγαλαν τα δέντρα από τα πατάρια και τις αποθήκες, τα στόλισαν και άρχισαν να ποστάρουν φωτογραφίες στο facebook. Άλλοι πιστεύοντας πως το πνεύμα των γιορτών θα τους αλλάξει τη διάθεση, άλλοι για να νιώσουν πως... ξεφορτώνονται το 2020 μια ώρα αρχύτερα, άλλοι βρήκαν την ευκαιρία να το κάνουν τώρα που βρίσκονται στο σπίτι και υπάρχει πολύς χρόνος, άλλοι για να δώσουν μια χαρά στα παιδιά τους -και τους ίδιους- την περίοδο της καραντίνας και να περνούν το 24ωρο τους σε ένα όμορφο και στολισμένο περιβάλλον.

Μετά τα δέντρα και τον εσωτερικό διάκοσμο, σειρά πήραν και τα λαμπάκια στα μπαλκόνια, κάτι που δεν χαροποιεί μόνο τους ενοίκους αλλά και τους γείτονες και τους περαστικούς. Κάποιοι Βεροιώτες, κόντρα στις δυσκολίες και σε όλα αυτά που μας συμβαίνουν φέτος με τον κορωνοϊό, ήδη άρχισαν δειλά δειλά να στολίζουν τα μπαλκόνια τους, δίνοντας μια πιο ευχάριστη νότα στην ατομική μας άσκηση, στη βόλτα με το κατοικίδιο ή στη διαδρομή μας για το super market και βοηθώντας και όλους εμάς να αλλάξουμε λίγο την ψυχολογία μας.








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ