Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Στο 7,3% η θετικότητα στα rapid tests στο ΕΑΚ (πίνακας)

Τα διπλάσια στη Βέροια σε σύγκριση με τη Νάουσα
Με μεγάλη συμμετοχή πολιτών της Βέροιας πραγματοποιήθηκε το πρωί της Πέμπτης 27 Νοεμβρίου η διαδικασία διενέργειας δωρεάν μαζικών δειγματοληψιών (rapidtests) ανίχνευσης αντιγόνου Covid-19, με τη διαδικασία drive through στο Μακροχώρι. Στη Βέροια επί συνόλου 298 rapid tests που έγιναν, τα 22 εντοπίστηκαν θετικά, καταγράφοντας ποσοστό επί συνόλου τεστ, 7,3%. Αντιθέτως στη Νάουσα πραγματοποιήθηκαν rapid tests σε συνολικά 250 άτομα, εκ των οποίων 9 άτομα βρέθηκαν θετικά, ποσοστό επί συνόλου τεστ 3,60%. 

Επομένως βγαίνει το συμπέρασμα πως η Βέροια εμφανίζει διπλάσιο ποσοστό επιβάρυνσης. Ενδιαφέρον θα είχε να δούμε και αποτελέσματα αντίστοιχα από Αλεξάνδρεια. Υπενθυμίζεται πως ο ΕΟΔΥ θεωρεί πως ένα αναμενόμενο ποσοστό θετικών τεστ είναι από 2% έως 5%.


3 σχόλια:

  1. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΤΥΧΑΙΑ ΤΑ ΔΕΙΓΜΑΤΑ. ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΣΤ ΕΙΧΑΝ ΛΟΓΟ ΝΑ ΠΑΝΕ. ΙΣΩΣ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μα και για τους Ναουσαίους το ίδιο ισχύει και έβγαλαν μισό ποσοστό. Μην παραβιάζουμε την τυχαιότητα κατά πώς μας βολεύει...

      Διαγραφή
  2. ΡΕ ΟΛΟΙ ΘΑ ΤΟΝ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΥΣΗΧΑΣΤΕ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ