Quantcast

http://picasion.com/

Στις καλένδες το αίτημα από S.L.2 - Football League

Σε αναμονή η Βέροια
Παρότι τα πράγματα σίγουρα είναι πολύ δύσκολα στη χώρα λόγω της κατάστασης που έχει επιφέρει ο κορωνοϊός, τη Δευτέρα υπήρχε η εντύπωση ότι η επιτροπή λοιμωξιολόγων θα έδινε την γνωμοδότηση της για το αν θα ξεκινούσαν τα δύο πρωταθλήματα, εντούτοις πλέον είμαστε στην Πέμπτη και δεν έχει υπάρξει καμία απάντηση, ούτε καν κάποια αίσθηση για το τι θα ακολουθήσει.

Έτσι, είναι δεδομένο ότι τα δύο πρωταθλήματα δεν θα ξεκινήσουν ούτε αυτό το Σαββατοκύριακο και πλέον βαδίζουμε ολοταχώς για Δεκέμβριο. Το δυσάρεστο είναι ότι παρά την τεράστια προσπάθεια που έχει καταβληθεί μέχρι σήμερα, την πίεση που έχει ασκηθεί από όλες τις πλευρές, τις ουκ λίγες επιστολές που έχουν αποσταλεί μεταξύ άλλων και στο γραφείο του πρωθυπουργού, επί της ουσίας, όλες οι προσπάθειες έχουν πέσει στο κενό, αν όχι αγνοείται εντελώς το αίτημα των ΠΑΕ που δηλώνουν ότι θέλουν ν’ ακολουθήσουν πιστά το πρωτόκολλο την Super League 1 και σε κάθε περίπτωση να βρεθούν στα γήπεδα.

Αυτή τη στιγμή δε μπορεί να γραφτεί κάτι παραπάνω, πέραν του γεγονότος ότι απλά αναμένεται η επίσημη τοποθέτηση της πολιτείας, όταν και όποτε αποφασιστεί να έρθει αυτή… Σε αναμονή βρίσκεται και η ομάδα της Βέροιας, η οποία περιμένει με αγωνία τις εξελίξεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ