Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Συνελήφθη 37χρονος στην Ημαθία για απόπειρα βιασμού

Ένας 37χρονος συνελήφθη από αστυνομικούς με ένταλμα σύλληψης χθες το πρωί στην περιοχή της Κυψέλης Ημαθίας. Ειδικότερα, στις 08:20 το πρωί, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 37χρονο άνδρα, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης της Ανακρίτριας 2ου Τακτικού Τμήματος Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης. Το ένταλμα σύλληψης είχε εκδοθεί για το αδίκημα της απόπειρας βιασμού και τώρα αναμένεται να οδηγηθεί αρμοδίως στις Δικαστικές Αρχές.

2 σχόλια:

  1. να φωτογραφηθει το προφιλ του και να τον τσακισουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ουτε ενα σχόλιο. Λοιπόν. Τρέφω εναν απέραντο σεβασμό για ολες τις γυναίκες. Χοντρες, κοντες, ψηλές. Ειναι ο αφανής ήρωας των πάντων. Ειναι το αδύναμο, μυικά εννοώ, κομμάτι της κοινωνίας απο τοτε που υπάρχει ο ανθρωπος. Ειναι αυτη που τραβάει πολλά ζόρια μεσα στην οικογένεια. Βεβαια, οι καιροί αλλάζουν. Η μεγάλη πλειοψηφία ομως, συνεχίζει σαν τις μάνες μας. Να ανέχεται, να υπομένει, να κανει πως δεν καταλαβαίνει. Δεν θελω να αναφερθω σε αλλες κουλτουρες και θρησκείες. Πάντα μια απ[ο τα ιδια. Απίστευτη αντιμετώπιση στο μισό του κόσμου. Απο κλειτοριδεκτομές, (γιατί άραγε;), μεχρι μπούρκες. Αν διαβάσουμε λίγο παραπάνω θρησκευτικούς κανόνες και υποχρεώσεις συμφωνα με το νόμο τους, σε πιάνει ανατριχίλα. Και ολα αυτα επεκράτησαν γιατι δεν εχουν μπράτσα. Η μοίρα του αδύναμου σωματικά. Και ταχα σαν ανθρωποι, εχουμε λογική. Τρίχες. Μιλάω για την μάνα μας, τη γυναίκα, την κόρη μας. Υποκλίνομαι στον αφανή, αδικημένο και με τόση καρτερία ήρωα που υπήρξε ποτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ