Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Η άγνωστη πρώην (;) σχέση της Ρασέλ με πασίγνωστο Βεροιώτη

H Θεοδώρα Ρασέλ Πιστοφίδου είναι η πιο πολυσυζητημένη παίκτρια του φετινού GNTM. Μπορεί να αποχώρησε πρόσφατα από το σπίτι του ριάλιτι μόδας και να μην κατάφερε να ξαναμπεί στη διαδικασία των επιστροφών, ωστόσο η 24χρονη με καταγωγή από τη Θεσσαλονίκη και τις Σεϋχέλλες έκανε ιδιαίτερα αισθητή την παρουσία της αναλαμβάνοντας φέτος τον ρόλο της «κακιάς» και ανεβαίνοντας στα πρώτα trend στο twitter κάθε φορά που υπήρχε νέο επεισόδιο. Τι σχέση έχει όμως η «τσούχτρα» παίκτρια του GNTM με τη Βέροια; Ε μιας που δεν αξιωθήκαμε να καμαρώσουμε στον 3ο κύκλο κάποιο δικό μας κορίτσι ή αγόρι, το απολαύσαμε «πλαγίως», με την... παρολίγον νύφη της Βέροιας!

Και αυτό γιατί, όπως κυκλοφόρησε τις τελευταίες ημέρες, η Ρασέλ, store manager σε κατάστημα με επώνυμα ανδρικά ρούχα στη Θεσσαλονίκη, χορεύτρια, τραγουδίστρια και εσχάτως μοντέλο, υπήρξε ζευγάρι με πασίγνωστο Βεροιώτη ποδοσφαιριστή.


Ο λόγος για τον Παντελή Καφέ, με τον οποίο όπως ανέφερε αρχικά το fthis.gr και αναμετάδωσε η εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού στον Alpha «Καλύτερα δεν γίνεται», η Ρασέλ διατηρούσε σχέση για αρκετό καιρό, μέχρι και λίγο πριν αυτή μπει στο σπίτι του ριάλιτι. Πρόσφατα δηλαδή. Τώρα αν είναι ή όχι ακόμα ζευγάρι με τον Βεροιώτη διεθνή ποδοσφαιριστή, κομματάκι δύσκολο, ειδικά μετά τα πλάνα από το GNTM που έδειχναν την Ρασέλ να ξυπνάει το πρωί στο πλευρό συμπαίκτης της.

Όταν η Ρασέλ πήγαινε για... «καφέ» στο beach bar του Βεροιώτη ποδοσφαιριστή




Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του fthis.gr, η σχέση του Παντελή με την Ρασέλ δεν ήταν κρυφή, ίσα ίσα που το ζευγάρι κυκλοφορούσε άνετο στη συμπρωτεύουσα. Απλά τώρα η σχέση βγήκε «στα μανταλάκια», με την αναγνωρισιμότητα της Ρασέλ μέσω του ριάλιτι. Κυκλοφόρησε μάλιστα και φωτογραφία του ζευγαριού από το καλοκαίρι του 2018, όταν η Ρασέλ είχε επισκεφθεί το beach bar που διατηρούσε ο Παντελής στην Χαλκιδική. Ανατρέχοντας στο facebook του beach bar, βρήκαμε τις σχετικές φωτογραφίες του ζευγαριού από τον Ιούλιο του 2018 αλλά και της Ρασέλ, σε επόμενη βουτιά το καλοκαίρι του 2019. Άτιμο facebook. Τίποτα δεν μένει για πολύ κρυφό.

Δείτε τις φωτογραφίες που αλιεύσαμε από το διαδίκτυο και το βίντεο με το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή του Alpha;







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ