Quantcast

http://picasion.com/

Αναρτήθηκε η προκήρυξη για 370 στο Υπουργείο Μετανάστευσης - 10 θέσεις στις δομές της Ημαθίας

Το Υπουργείο Μετανάστευσης ανακοινώνει την πρόσληψη συνολικά τριακοσίων εβδομήντα (370) ατόμων, με σύμβαση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου, με διάρκεια τρία (3) έτη και δυνατότητα παράτασης για επιπλέον τρία (3) έτη, για την κάλυψη εκτάκτων αναγκών του Υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου, με χρηματοδότηση από τον τακτικό προϋπολογισμό του Υπουργείου. Για την Ημαθία προκηρύχθηκαν συνολικά 10 θέσεις για τις δομές της Αλεξάνδρειας και της Βέροιας. Πρόκειται για 6 θέσεις ΠΕ Διοικητικού - Οικονομικού, 2 θέσεις ΤΕ Πληροφορικής και 2 θέσεις ΔΕ Γενικών Καθηκόντων. Η έναρξη υποβολής των αιτήσεων ξεκίνησε στις 17/11 και θα υποβάλλονται μέχρι και τις 7/12.

Οι ενδιαφερόμενοι για την κάλυψη των θέσεων αυτών καλούνται, εφόσον κατέχουν τα γενικά και απαιτούμενα προσόντα, να υποβάλουν «ΑΙΤΗΣΗ - ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ» (ηλεκτρονική) στη διεύθυνση jobs.migration.gov.gr/login με χρήση των προσωπικών κωδικών TaxisNet ή με την εγγραφή τους ως χρήστες στην ηλεκτρονική πλατφόρμα όπου διατίθεται η αίτηση. Τα απαραίτητα δικαιολογητικά, θα υποβληθούν ηλεκτρονικά (βάσει του άρθρου 46 της ΠΝΠ (ΦΕΚ 75 Α΄ 30.03.2020) στην ίδια εφαρμογή σύμφωνα με τους όρους της παρούσας Πρόσκλησης, κατά τα ειδικότερα αναφερόμενα στο ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΙΙ του αναπόσπαστου Παραρτήματος Α΄ αυτής.

Τα απαραίτητα δικαιολογητικά θα πρέπει να είναι σκαναρισμένα σε αρχεία .pdf, jpg, ή tif μεγέθους έως 2ΜΒ. Η ημερομηνία έναρξης υποβολής των αιτήσεων ορίζεται η 17η/11/2020, ενώ οι αιτήσεις υποβάλλονται μέχρι και τη Δευτέρα 07/12/2020 και ώρα 23.59 μ.μ. (20 ημερολογιακές ημέρες).

2 σχόλια:

  1. ΠΥ ΚΑΤΑΝΤΙΣΕΣ ΡΕ ΕΛΛΗΝΑ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΦΡΟΝΤΙΣΤΕ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΙ ΠΙΑΣΤΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΠΟ ΜΠΛΕ ΕΩΣ ΒΑΘΥ ΜΠΛΕ...ΜΗΝ ΜΑΣ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΥς...ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΦΗΜΗ ΕΤΣΙ ΝΑ ΧΑΘΕΙ;;;;; ΚΡΙΜΑ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΠΕΤΑΞΤΕ ΤΟ .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ