Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Πολύ ψηλά οι πληρότητες βραχυχρόνιων μισθώσεων σε χειμερινούς προορισμούς

Μετά από ένα δύσκολο καλοκαίρι λόγω της πανδημίας του νέου κορωνοϊού κάποιοι πολίτες ξεκίνησαν από νωρίς να προετοιμάζονται για την εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων με την ελπίδα ότι θα είναι εφικτό να τηρήσουν κάποιες από τις παραδόσεις των προηγούμενων ετών. Οι κρατήσεις βραχυχρόνιων μισθώσεων σε χειμερινούς προορισμούς ήταν ήδη ψηλά από τις αρχές Οκτωβρίου και δεν ακυρώθηκαν τις τελευταίες ημέρες λόγω του νέου lockdown καθώς υπάρχει η ελπίδα ότι θα αρθεί η οριζόντια αναστολή των δραστηριοτήτων κατά την εορταστική περίοδο και ότι οι μετακινήσεις θα είναι εφικτές. Λόγω της κατάστασης όμως επιλέγουν εγχώριους προορισμούς.

«Η ζήτηση είναι αυξημένη σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια, τόσο λόγω του ότι πολλοί επέλεξαν να μην ταξιδέψουν εκτός των συνόρων εν μέσω πανδημίας, αλλά ταυτόχρονα επειδή αρκετοί δεν πραγματοποίησαν καλοκαιρινές διακοπές τη φετινή χρονιά. Παράλληλα, δεν είναι λίγοι οι συμπολίτες μας που νιώθουν πιεσμένοι με τα δεδομένα που διανύουμε λόγω κορονοϊού, καθώς και λόγω της τηλεργασίας που αρκετοί εργαζόμενοι έχουν "περιοριστεί" στα σπίτια τους. Πρωταγωνιστής της φετινής χρονιάς μπορεί να χαρακτηριστεί η Αράχωβα με τις πληρότητες ακόμη και 1,5 μήνα πριν την ημέρα των Χριστουγέννων να έχουν "χτυπήσει" κόκκινο», τονίζει μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο πρόεδρος του Πανελληνίου Δικτύου Κτηματομεσιτών E-Real Estates, Θεμιστοκλής Μπάκας.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου εδώ

3 σχόλια:

  1. Με απαγόρευση κυκλοφορίας είναι αυξημένη η ζήτηση σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια;
    Ο αλβανικός ο Μπάφος είναι κακής ποιότητας και σαλεύει μυαλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ἔλα μου, ντέ! «Οἱ πληρότητες (sic) ἔχουν χτυπήσει κόκκινο» λένε! Κόλλησαν ΠΕΟΔύτιδα καί στό προεδρεῖο τοῦ Πανελληνίου Δικτύου Κτηματομεσιτῶν E-Real Estates, φαίνεται, καί οἱ ἀνακοινώσεις τους θυμίζουν τά περί ΜΕΘ, νεκρῶν ἐκ κοροϊδοϊοῦ καί διασωληνωμένων. Ἀξιοπιστία ἀπό τά Lidl καί τά ΑΒ._

      Διαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ