Quantcast

http://picasion.com/

Οι άνθρωποι της Βέροιας και οι ιστορίες τους ζωντανεύουν μέσω podcasts από την Βιβλιοθήκη

Έναρξη Σάββατο 21/11 - Συνομιλούν ο Γιάννης Αβραμίδης και ο Αντώνης Λιόλιος
Η ψυχή της Βέροιας είναι οι άνθρωποί της. Για το λόγο αυτό, η Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη της Βέροιας σε συνεργασία με το pod.gr, εγκαινιάζουν μία σειρά Podcasts, όπου επιστήμονες, επαγγελματίες, δημιουργοί μοιράζονται μαζί μας τις ιστορίες τους, μιλώντας για το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον όπως το ζήσανε και το οραματίζονται. Ξεκινάμε το Σάββατο 21 Νοεμβρίου, όπου ο Χειρουργός Γιάννης Αβραμίδης συνομιλεί με τον Παθολόγο κ. Αντώνη Λιόλιο.

Ο γνωστός και καταξιωμένος Χειρουργός, μας περιγράφει τη ζωή του από τη Θεσσαλονίκη, στη Γερμανία και πάλι πίσω στη Βέροια, με πίστη και αγάπη για τον άνθρωπο, έχοντας στο μυαλό τη συμβουλή του καθηγητή του «το κεφάλι ψηλά και ο λαιμός αλύγιστος».  

Συντονιστείτε διαδικτυακά στο http://future.libver.gr/podcasts/ και στο www.pod.gr

Δέκα χρόνια μετά το βραβείο: Συζητάμε για το μέλλον

Δέκα χρόνια μετά την απονομή του Βραβείου «Πρόσβαση στη Μάθηση» από το Ίδρυμα Bill and Melinda Gates, η Βιβλιοθήκη συζητάει για το μέλλον με ποικίλες εκδηλώσεις, τον Νοέμβριο και τον Δεκέμβριο του 2020, με ελεύθερη πρόσβαση. Βρείτε το αναλυτικό πρόγραμμα στο future.libver.gr/programme

Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Βέροιας
Τηλ. 2331024494
http://www.libver.gr
email: info@libver.gr

8 σχόλια:

  1. Καιρός να σοβαρευτούμε λίγο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΕΛΙΚΑ ΣΤΕΡΕΨΑΝ ΟΙ ΩΡΑΙΕΣ ΙΔΕΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΜΕ ΝΑ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΣΟΥΑΡΕ.
    ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ Η ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εξαιρετική ιδέα των ανθρώπων της Βιβλιοθήκης μας, που θα μπορούσαν κάλλιστα να απολαμβάνουν την ευκαιρία για ξεκούραση που προσφέρει η καραντίνα και να μην κάνουν τίποτα, αντ'αυτού όμως συνεχίζουν την προσπάθεια για επικοινωνία με τους πολίτες της Βέροιας. Η σημερινή συνέντευξη ήταν πολύ ενδιαφέρουσα, και όποιος την άκουσε πιστεύω κάτι θα πήρε από αυτήν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΚΟΥΣΕ Η ΕΙΔΕ ΚΑΝΕΙΣ.

      Διαγραφή
  4. Μπράβο στον Αβραμίδη. Ο καλύτερος χειρούργος στη Βέροια. Πολύ ωραία συνέντευξη. Να την ακούσουν οι νέοι. Λέει αλήθειες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η κατρακύλα μας συνεχίζεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Γιατί ποτέ η βιβλιοθήκη δεν ενημέρωσε τους πολίτες της Βέροιας που πήγε το 1 εκ.; Ωραία λόγια, πολυδιαφημισμένο έργο αλλά θέλουμε να ξέρουμε! Που πήγαν τα λεφτά;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. οαση σε μια πολη- μποχας -παπαδαριου-και πολυ σασ πεφτει η βιβλιοθηκη που εχετε ,

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ