Quantcast

http://picasion.com/

Μπαίνει πλαφόν στις τιμές των τεστ covid

Πόσο θα στοιχίζουν PCR και Rapid Test
Την επιβολή ανώτατης τιμής στα τεστ covid ανακοίνωσε ο Γενικός Γραμματέας Εμπορίου και Καταναλωτή Παναγιώτης Σταμπουλίδης, κατά τη διάρκεια της σημερινής ζωντανής ενημέρωσης για την πορεία της πανδημίας στη χώρα μας. Ο κ. Σταμπουλίδης μίλησε για φαινόμενα κερδοσκοπίας και ασύμμετρων ανατιμήσεων, ανακοινώνοντας πως τις επόμενες ημέρες θα καταθέσει μέσω τροπολογίας, νομοθετική διάταξη για τη θέσπιση ανώτατων τιμών χρέωσης επί των τεστ έναντι του κορωνοϊού (τεστ μοριακού ελέγχου και rapid tests) καθώς και ανώτατες τελικές τιμές σε αγαθά και υπηρεσίες, αναγκαίες για τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας και των οικονομικών συμφερόντων των πολιτών.

Όπως ανακοίνωσε, ως ανώτατη τιμή για τον μοριακό έλεγχο PCR ορίζονται τα 40 ευρώ, ενώ η ανώτατη τιμή για τα τεστ ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου, τα γνωστά ως rapid test ορίζεται στα 10 ευρώ.

7 σχόλια:

  1. 10.000.000 ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΠΙ 10 ΕΥΡΩ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ 100.000.000.!!!
    ΓΙΑ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΘΑ ΚΟΣΤΙΖΑΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΑΝΤΕ ΒΙΑ - ΒΙΑ 60.000.000.
    ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΙΟ ΛΙΓΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΗΔΕΙΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ.
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΕ ΚΡΑΤΙΚΑ ΕΞΟΔΑ ΣΕ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ;
    ΟΣΟΙ ΘΕΤΙΚΟΙ 2 ΒΔΟΜΑΔΕΣ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ωραια κινηση. τωρα ομως αν οντως θα ισχυει αυτο άμεσα, να μη λεμε αααα η ημαθία εχει κρούσματα ... γιατι αν θα ειναι στα 40 ευρο (απο 80 πριν) .. πιο ευκολα θα γίνουν τεστ ... αρα ισως πιο πολλα θετικά(μακαρι να ειναι ολα αρνητικα).
    Να μας πουν ομως και πιο ειναι το σωστο τεστ γιατι ακουγεται στην αγορα της Βέροιας οτι αλλοι έχουν ευρωπαικα τεστ αλλοι κινεζικα αλλοι απο ινδια .. ισχυει αυτο και πια ειναι τα σωστα-καλα ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γιατί τόσο αργά να παρθεί μια τέτοια απόφαση τιμής. Τόσο καιρό που γινόταν αισχροκερδια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πριν σχολιάσετε οτιδήποτε ρωτήστε το μικροβιολογο σας να σας δείξει τα τιμολόγια που πληρώνει για τα συγκεκριμένα τεστ.Αν αγοράζει το rapid test 12,5 ευρώ γιατι τόσο κοστίζουν τα 2 εγκεκριμένα, πως θα τα κανει στον ασθενή με 10 ευρώ? Θα βάλει και από την τσέπη του? Χώρια τα αναλώσιμα, στυλεοι, γάντια, στολές μια χρησης..για να μη μιλήσουμε για τον κίνδυνο έκθεσης στον ιό και την προσωπική εργασία.Συνεχιστε να ποδοπατατε τους επιστήμονες..Βάλτε πλάφον και στις εταιρίες που τους προμηθευτούν με όλα αυτα..βαλτε πλαφον στις μασκες.Αυτα ειναι μικροπολιτικη ..αν θέλετε να στηρίξετε τη δημόσια υγεία, βάλτε τα τεστ στον ΕΟΠΥΥ και πληρώστε τους γιατρούς χωρις να εξευτελίζετε το έργο τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. πολύ σωστά, ακόμη και τώρα που χάνεται ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό σε μεγάλο βαθμό γιατί είναι στην πρώτη γραμμή και με άπειρα ψυχολογικά προβλήματα απ' αυτά που βλέπουν και ζουν, ακόμη και τώρα ποδοπατούν(λυπηρό κι απάνθρωπο)

      Διαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ