Quantcast

http://picasion.com/

«Έφυγε» ο Θανάσης Γεωργιάδης

Σε ηλικία 84 ετών έχασε τη μάχη με το θάνατο ο Θανάσης Γεωργιάδης. Ο εκλιπών, γιατρός στο επάγγελμα, υπήρξε εμβληματικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ με σπουδαία πολιτική δράση. Διετέλεσε βουλευτής του κόμματος, δημοτικός και νομαρχιακός σύμβουλος Ημαθίας, αλλά και Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Βέροιας. Δυναμικός και ταυτόχρονα ταπεινός, ανιδιοτελής και ηθικός, ο Θανάσης Γεωργιάδης πορεύτηκε μια ζωή πλάι στη σύζυγο και συντρόφισά του, την πρώην δήμαρχο Χαρούλα Ουσουλτζόγλου η οποία δεν έλειψε στιγμή από το πλευρό του, ειδικά όλα αυτά χρόνια που ο εκλιπών αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας. 

Ο veriotis.gr εκφράζει τα ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος.

6 σχόλια:

  1. THEOS XORESTON ,,O KYRIOS AS ANAPAYSH THN PSIXOULA TOU

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ακαίρεος μέχρι το τέλος, ιδεολόγος με επιχειρήματα, έζησε κάνοντας πράξη τα πιστεύω του, αφοπλιστικά ήρεμος, παράδειγμα προς μίμηση η ζωή του. Στάθηκε σε όλους, αν και προδόθηκε από ορισμένους, τους οποίους συγχώρεσε ως μεγαλόψυχος ηγέτης. Δύσκολα να ξαναβρεθεί τόσο ανιδιοτελής Άνθρωπος και επιστήμονας. Ιστορικό κεφάλαιο της Ημαθίας.
    Και η Αρχόντισσα δίπλα του βράχος, βουνό.... Ελπίζω και εύχομαι να αντέξει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Θανάσης ήταν Σοφός και η Χαρούλα θυσαυρός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Θεός σχωρεστον.
    Το βαθύ πασοκ λιγοστεύει σιγά σιγά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. φευγουν οι πραγατικοι σοσιαλοδημοκρατες και μενουμε με τους σταλινοφασιστες (συριζα-προ.συ.) διεκδικητες του χωρου.
    αιωνια η ψυχη αυτου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ