Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Πάμε μια βόλτα στα ΚΑΠΗ να δώσουμε αίμα; Έτσι θα σώσουμε ζωές!

Στο βίντεο που ακολουθεί θα απαντηθούν πλήρως τα παρακάτω ερωτήματα. Που ακριβώς γίνονται οι αιμοληψίες στη Βέροια; Ποιο είναι το τηλέφωνο επικοινωνίας; (Πεζόδρομος Αριστοτέλους 3, στα ΚΑΠΗ, απέναντι από το 2ο Δημοτικό Σχολείο (Μελέτειο). Για πληροφορίες καλέστε στο 23310 29600. Μπορώ εγώ να δώσω αίμα; Αν ναι, πως πρέπει να προετοιμαστώ; Είναι ασφαλές να δώσω αίμα εν μέσω κορωνοιού στον χώρο που γίνεται η αιμοληψία; Πως γίνεται η αιμοληψία; Πόσο διαρκεί; Θα εξεταστεί το αίμα μου για AIDS, ηπατίτιδες και άλλες νόσους; Υπάρχει κάποιος κίνδυνος για την υγεία μου εάν δώσω αίμα; Πόσο συχνά μπορώ να δίνω αίμα; 

Μια πολύ σημαντική προσπάθεια από την ιατρό κ. Μαγουλά Ευαγγελία, Διευθύντρια Αιμοδοσίας του ΓΝ Βέροιας, τον ιατρό κ. Θεόφιλο Κουπίδη, ιατρό Αιμοδοσίας του ΓΝ Βέροιας, την κ. Χρυσοπηγή Κουζιώρτη, Νοσηλεύτρια του ΓΝ Βέροιας, και τον κ. Ηλία Πλιόγκα, Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Βέροιας για την πρωτοβουλία τους αυτή.

Δείτε το video:

1 σχόλιο:

  1. Στην ολη προσπαθεια βοηθαει,εκτος από ολο ανεξαιρετως το προσωπικο της Αιμοδοσιας, και οι οδηγοι του νοσοκομειου και ολο το προσωπικο του ΚΑΠΗ (καθαριστριες , νοσηλευτριες κλπ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ