Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

«Ντύθηκε» γιορτινά το Σέλι

40 μέρες πριν τα Χριστούγεννα
Με επιτυχία ξεκίνησε το πρωί του Σαββάτου 14 Νοεμβρίου ο εορταστικός Χριστουγεννιάτικος στολισμός στο Σέλι. Οι εργασίες θα συνεχιστούν και τις επόμενες ημέρες, με τους κατοίκους του ορεινού χωριού να δείχνουν ιδιαίτερα δραστήριοι και δημιουργικοί. Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε και ο Γιώργος Φαρσαρώτος μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook: 

«Ένα ζεστό μήνυμα ελπίδας, αγάπης και αισιοδοξίας από το Σέλι την αετοφωλιά της Ελλάδας, στα 1500 μέτρα στους δύσκολους καιρούς που βαδίζουμε. Όλοι το έχουμε ανάγκη και το Σέλι δείχνει τον δρόμο. Προσμένουμε την... «Άσπρη Μέρα» σύντομα».

Δείτε εικόνες από τον στολισμό του χωριού:








39 σχόλια:

  1. Με τους δήθεν βλάχους, εγινε τιποτε ή θα τους φατε στη μάπα τις γιορτές;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όλοι καλοδεχούμενοι στο Σέλι βλάχοι και μη.

      Διαγραφή
  2. Εδώ ο κόσμος χάνεται και εκεί στο Σέλι ζουν στην κοσμάρα τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και τι να γίνει δλδ? Να πέσουν στην τρύπα του Μιχάλη?

      Διαγραφή
    2. Να προσαρμοστουν με την τραγικη πραγματικοτητα! ειναι η χρονια για κλαρινα και πανηγυρια;; και μαλιστα απο τοσο νωρις;;
      σοβαρευτείτε!

      Διαγραφή
    3. Στολισανε σεμνά και ταπεινά. Ούτε κλαρίνα ούτε πανυγηρια.Βρισκομουν εκεί και τους είδα. Επομένως κανείς και πουθενά μέσα η έξω από το σπίτι να στολίσει ? και είχε 7 βαθμούς να στολίζανε πιο μετά με ένα μέτρο χιονι?Και τι επειδή είναι έτσι οι καιροί δεν πρέπει να κάνουμε τίποτα? Να πέσουμε όλοι σε κατάθλιψη δηλαδή η από τα μπαλκόνια μας... Αφήστε τα παιδιά υσηχα πια

      Διαγραφή
    4. ΟΧΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ "ΑΠΟ ΤΑ ΜΠΑΛΚΟΝΙΑ" ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΟΛΙΣΕΙ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ. Ο ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΧΩΡΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ! ΠΟΎ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΚΑΙ Η ΠΕΡΙΣΥΛΛΟΓΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΣΥΝΑΘΡΩΠΟ;; ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΕΜΟΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ. ΝΟΜΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΣΕ ΕΝΑΝ ΠΟΛΕΜΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ;; Ή ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΘΑ ΞΕΜΠΕΡΔΕΨΟΥΜΕ ΕΤΣΙ ΕΥΚΟΛΑ ΣΕ 5-6 ΜΕΡΕΣ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΚΟ;;;ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΘΑ ΓΙΟΡΤΑΣΟΥΜΕ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ Η ΖΩΗ ΔΕ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΑΛΛΑ ΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΑΣ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΠΡΟΣ ΤΟ ΓΙΟΡΤΙΝΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ. ΦΕΤΟΣ ΞΕΤΡΕΛΑΘΗΚΑΜΕ ΑΠΟ ΧΑΡΑ;;;;

      Διαγραφή
    5. Κάντε πρώτα παράπονα γιατί η Αθήνα η Θεσσαλονίκη και άλλα μέρη της Ελλάδας έχουν στολίσει που είναι τα επίκεντρο της πανδημία άρα και αυτοί δεν σέβονται προφανώς τους συνανθρώπους και την κατάσταση...Οπότε καταλήγουμε ότι το πρόβλημα σας είναι αποκλειστικά το Σέλι. υπάρχουν και άνθρωποι αισιόδοξοι.

      Διαγραφή
  3. πανω απο μισο εκατομυριο επισκεπτες δεν θα ερθουν φετος στις γιορτες. ο covid-19 επληξε και το ανδρο των βλαχων. αυτο, για να μην χανουμε το χιουμορ μας.

    Υγ τηρηστε τα μετρα,
    και το βουνο εκει να το χαρουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Να απαγορευτεί η είσοδος στο Σέλι σε όσους Βλάχους μας έχουν εκθέσει δημόσια με την στάση τους και την συμπεριφορά τους , και οι οποίοι έχουν δυστυχώς και σπίτι στο Σέλι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ας σταματήσουμε να κοιτάμε πίσω και ας κοιτάξουμε μπροστά. Οι μισοί από αυτούς έχουν πεθάνει και οι υπόλοιποι φλερτάρουν με τον χάρο. Από δω και πέρα τι γίνεται.....

      Διαγραφή
    2. Οι βλαχοι αυτοι ανεβαινουν μονο 15 αυγουστο....ποτε χειμωνα γιατι δεν το αντεχει η τσεπη τους...

      Διαγραφή
    3. Υπάρχουν μερικοί 60άρης-70άρηδες οι οποίοι μας έχουν αμαυρώσει δημόσια με την συμπεριφορά τους και τις πράξεις τους, και μάλιστα έχουν και σπίτι στο Σέλι, και ανεβαίνουν οικογενειακώς με διπλά αυτοκίνητα.

      Διαγραφή
    4. όλα αυτά θα λάβουν τέλος δεν θα ζει η συγκεκριμένη γενιά για πάντα και το χωριό θα βγει από αυτήν την μοίρα που Ακόμα προσπαθούν κάποιοι να του επιβάλουν ευτυχώς ανεπιτυχώς πλεον

      Διαγραφή
    5. ΤΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΜΟΝΑΧΑ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΟΣΟΥΣ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΑΥΤΑ. ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΠΟΤΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΕΑΝ....
      ΑΛΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙ ΓΕΝΙΑΣ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΔΙΝΕΙ ΤΗ ΜΑΧΗ (ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ) ΔΕΝ ΙΣΧΥΟΥΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΚΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΣΤΑΣΗ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ.

      Διαγραφή
  5. ΕΙΣΤΕ ΕΚΤΟΣ ΤΟΠΟΥ ΚΑ ΧΡΟΝΟΥ... ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΡΕ ΕΣΕΙΣ ΕΚΕΙ ΠΑΝΩ. ΕΔΩ "ΒΑΡΑΝΕ ΤΑ ΚΑΝΟΝΙΑ" ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΚΑΙ Σ' ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΠΕΤΑΤΕ ΣΤΟ ΣΥΝΝΕΦΑΚΙ ΣΑΣ;;; ΤΟΣΟ ΝΩΡΙΣ ΚΑΙ ΥΠΟ ΤΕΤΟΙΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΔΕ ΣΤΟΛΙΣΑΤΕ ΠΟΤΕ! ΦΕΤΟΣ ΤΟ ΚΑΝΑΤΕ ΠΟΥ ΚΑΙΓΕΤΑΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΧΕΙΜΩΝΙΑΤΙΚΑ;;;; ΡΕ ΓΙΑ ΒΑΛΤΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα παιδιά στόλισαν για να χαρούν οι κάτοικοι του χωριού όπου υπάρχουν και παιδάκια.Εαν βλέπατε και λίγο τον καιρό στο ίντερνετ και λαμβάνοντας υπόψιν ότι στο Σέλι έχει κρύο και θα χιονίσει ποτέ να στολίζαν?ΤΩΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΥ ΘΑ ΣΤΟΛΙΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΠΩΣ ΕΙΘΗΣΤΑΙ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙΤΕ? Επειδή είναι έτσι τα πράγματα πρέπει να πάθουμε κατάθλιψη? Προφανώς έχετε λυμένα όλα τα προβλήματα σας(δανεια τράπεζες χρέη ενοίκια εργασιακό) σας νοιάζει ποτέ στόλισαν στο Σέλι. Ελεος ΜΙΚΡΟΨΥΧΙΑ. από την μέρα που ανέλαβαν τα παιδιά έχετε πέσει να τους φάτε. Πατε εσείς να τα κάνετε καλυτερα

      Διαγραφή
    2. ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;; ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΧΟΡΕΥΟΥΜΕ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΒΡΗΚΑΝ ΤΗ ...ΖΑΧΑΡΟΥΛΑ;;;
      ΡΕ ΕΔΩ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΑΓΙΟΒΑΣΙΛΑΚΙΑ;;;

      Διαγραφή
    3. Πωπωπω δεν γινόταν τίποτα στο Σέλι κράζανε.... Γίνονται πράγματα πάλι κράζουν.... Παρακαλώ να θεσπιστεί νόμος. όποιος στόλισε εσωτερικά ή εξωτερικά να συλλαμβάνεται με την διαδικασία του αυτοφώρου

      Διαγραφή
  6. Η Βέροια δεν έχει αλλά χωριά εκτός το σελί.. Ρωταω τώρα εγώ..?? Σταματήστε πλέον αυτο με το σελί.. Έχετε καταντήσει κάτι παραπάνω από γραφικοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Προφανώς και έχει και άλλα χωριά η Βέροια τώρα μας φταίει και ο Βεροιωτες.... Ας στείλουν και αυτοί υλικό να τα ανεβάσει.

      Διαγραφή
  7. Μπραβο ρε Σελαρα.....αισιοδοξια στην μιζερια και στην μαυριλα των ημερων....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μπράβο μπράβο μπράβο παιδιά!!!!!
    Μας γεμίσατε με αισιοδοξία και χαρά για ένα καλύτερο μελλον γιατί κοντεύουμε να χαζέψουμε!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. τοσο πολυ χαρα ε;;; αμα ειναι ετσι τι να πουμε;;; εσυ φαινεται ξετρελαίνεσαι πολυ απο τα λαμπακια!

      Διαγραφή
    2. Συγνώμη αν σας ενοχλεί η χαρά μου .είναι πολύ ωραίο θέαμα έχω και μικρά παιδια είμαι ανοιχτοκαρδος άνθρωπος και εγώ και η γυναίκα μου δεν είμαστε μίζεροι

      Διαγραφή
    3. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΑΔΕΡΦΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΝΟΧΛΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ Η ΧΑΡΑ ΚΑΝΕΝΟΣ, ΙΣΑ ΙΣΑ. ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΚΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΤΗ ΧΑΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ "ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΜΟΥΣ" ΜΑΣ ΟΤΑΝ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ( Η ΧΩΡΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ) ΤΟΥ ΔΙΠΛΑΝΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ. ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ ΟΜΩΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ! ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΣΤΟΛΙΣΕΙ ΕΣΥ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΣΠΙΤΙ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ "ΚΑΤΑΦΥΓΕΙΟ" , ΕΔΩ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΩΡΟ ΕΝΟΣ ΧΩΡΙΟΥ ΜΙΑΣ ΠΟΛΗΣ, ΜΙΑΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΓΙΑ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟΝ ΠΟΝΟ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΠΟΥ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΠΛΗΘΑΊΝΟΥΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΝΙΣΟ ΑΓΩΝΑ ΙΑΤΡΩΝ ΚΑΙ ΝΟΣΗΛΕΥΤΩΝ ΜΕ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ.
      ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΤΑΠΕΙΝΟΤΗΤΑ, ΜΕΤΡΟ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΛΟΓΙΚΗ!

      Διαγραφή
    4. Βρε φίλε τηλεόραση δεν έχεις? Σχεδόν όλες οι πόλεις στόλισαν
      Να σαι καλά φίλε με τα ωραία σου

      Διαγραφή
  9. Συγχαρητήρια στο Πολιτιστικό σύλλογο του Σελιου που παρότι είναι τα πράγματα δύσκολα δεν έχει αδρανοποιηθει και σπίτι βλέπουμε κρατεί τον λόγο που έδωσε στα μέλη του για συνεχή προσπάθεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Παιδιά ηρεμήστε λίγο. Εμείς φταίμε που με τα σχόλια τους κάνουμε διαφήμιση.Προσωπικα θέλω να γνωρίσω το άτομο που ασχολείται με τις δημόσιες σχέσεις και την προβολή αυτού του συλλόγου να τον προσλάβω στην εταιρεία μου γιατί απ'οτι φαίνεται το'χει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν εχει αναγκη απο αλλη δουλεια το ατομο...καλοζωισμενος και αρχοντας ειναι...το μερακι του κανει και βοηθαει το χωριο...

      Διαγραφή
    2. Η ΑΠΛΗ ΛΟΓΙΚΗ ΕΓΙΝΕ... "ΓΡΑΦΙΚΟΤΗΤΑ" Ε;;;
      ΤΕΛΙΚΑ ΧΑΘΗΚΕ Ο ΚΟΙΝΟΣ ΝΟΥΣ!

      Διαγραφή
  11. Εσυ γραφικε που διαμαρτυρεσαι....ανοιξε το παραθυρο και βγαλε το κεφαλι σου εξω...ψεκαζουν και αποψε.....Μπραβο στο Σελι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Λάθος χρονιά βρήκαν να βιαστούν τόσο τα "παιδιά" που λέτε και ούτε καν τα γνωρίζουμε. Ο κοσμος που σχολιάζει αρνητικά, σχολιάζει τις πράξεις που δεν ταιριάζουν με την πολύ άσχημη συγκυρία και πραγματικότητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι υπόλοιπες πόλεις δεν βιαστηκαν να ΣΤΟΛΙΣΟΥΝ που δεν έχουν ακραία καιρικά φαινόμενα? Τελικά το πρόβλημα αγαπητέ μου είναι μόνο το Σέλι όπως φαίνεται από τα σχόλια των προλαλησαντων

      Διαγραφή
  13. Των οικιων ημων επιμπραμενων ημεις αδομεν και επιπλεον οι ανθρωποι της εποχης μας οπως στον καιρο του Νωε,ετρωγαν,επιναν,γλεντουσαν,στολιζαν δεντρα,ασχολουνταν με τις ειδωλολατρειες τους,το μονο που δεν αναζηταει κανεις ειναι η αληθεια και η σωτηρια της ψυχης του και η εξασφαλιση της αιωνιας ζωης του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. μπράβο τα νέα παιδιά στο Σέλι!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Σεμνα και ταπεινα στολισε το ορεινο χωριο .Στελνει μηνα αισιοδοξιας και ελπιδας.Καποιοι ψεκασμενοι μιζεροι βγαζουν κακια και ζηλεια με τις ασυναρτησιες τους.Πολλα μπραβο στους κατοικους του Σελιου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Τελικά, ανάλογα με το μυαλό του ο καθένας σκέφτεται, λέει και κάνει ότι του κατέβει και όσο του κόβει!
    Τριγύρω ο κόσμος "πέφτει σαν τα κοτόπουλα", και πιάνει το κεφάλι του από την οικ. κρίση που γιγαντώνεται και θα μας ξετινάξει σχεδόν όλους μας και κάποιοι... Ας είναι, έτσι λένε πως είναι η ζωή, έχει απ' όλα τα λουλούδια!
    Σιγά - σιγά να σχεδιάζουν και για τα... καρναβάλια, μη και αργήσουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ