Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Νίκησε τον κορωνοϊό ο Αντιδήμαρχος της Νάουσας - Τί δήλωσε μέσα από το Νοσοκομείο

Την δική του περιπέτεια που βίωσε με τον κορωνοϊό περιέγραψε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ο Βασίλης Τζουβάρας. Ο Αντιδήμαρχος της Νάουσας, ο οποίος δεν δίστασε να μιλήσει δημόσια για το πρόβλημα που αντιμετώπισε, εισήχθη τις προηγούμενες ημέρες, στην Μονάδα Υγείας, όπου και νοσηλεύτηκε για δέκα ημέρες. Ευτυχώς, όλα πήγαν καλά και πλέον βγαίνει από το νοσοκομείο υγιής και δυνατός. Μάλιστα, με ανάρτησή του στα social media ευχαρίστησε από καρδιάς, τους γιατρούς, τους νοσηλευτές και όλο το προσωπικό για την άψογη φροντίδα, χαρακτηρίζοντας τους ως «ήρωες». 

«Ότι και να πω, είναι λίγο, σας υπέρ ευχαριστώ όλους σας έναν-έναν και μία - μία ξεχωριστά για το υπέρμετρο ενδιαφέρον σας και τις αμέτρητες ευχές σας!

Μα πάνω απ' όλα δεν έχω λόγια να ευχαριστήσω αυτούς τους ήρωες, νοσηλευτικό προσωπικό και γιατρούς που με υπέρπροσπάθεια έδιναν όλες τις ψυχικές και σωματικές τους δυνάμεις για να κρατηθεί ο κόσμος ζωντανός!

Πραγματικά δεν έχω λόγια, οι στιγμές αυτές που έζησα θα μείνουν βαθιά χαραγμένες στη μνήμη μου! Σας θερμό-παρακαλώ να προσέχουμε όλοι μας, να τηρούμε ευλαβικά τα μέτρα των ειδικών και να μην κάνουμε άσκοπες μετακινήσεις. 

Μεγάλη προσοχή στο σπίτι, μην ξεχνιόμαστε ειδικά όταν έχουμε αρρώστους και ηλικιωμένους» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Αντιδήμαρχος της Νάουσας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ