Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Κολάζει το Instagram η Παναγιώταρου - Εικόνες που κόβουν την ανάσα

Για μια ακόμη φορά, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου τρελαίνει τα social media με τις εκπληκτικές φωτογραφίες που ανεβάζει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Από ότι φαίνεται ο χωρισμός της με τον πλαστικό χειρούργο της Βέροιας Αριστομένη Γιαννόπουλο δεν την έχει επηρεάσει στις επαγγελματικές της υποχρεώσεις. Η ξανθιά καλλονή συναρπάζει με την γοητεία της και μοιράζει αλλεπάλληλα εγκεφαλικά επεισόδια στον ανδρικό πληθυσμό που την αποθεώνει με likes και σχόλια. Ντυμένη πάντα με την τελευταία λέξη της μόδας και πόζες που κόβουν την ανάσα, η πρώην παίκτρια του Μy Style Rocks μαγεύει με την πληθωρική παρουσία της. Τα λόγια είναι περιττά. Θεά!

5 σχόλια:

  1. Το ότι θα έφτανε η ανθρωπότητα να βγάζει σε κοινή θέα μια φωτογραφία στο καναπέ του σπιτιού σου να πίνεις καφέ, και να παίρνεις και 10.000 λαικ πόσος κατήφορος ακόμη...;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έ, άλλο το άϋλον και άλλο το νάϊλον....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. η νέα πρέσβειρα της Tupperware (τάπερ ποιότητας)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τα μάτια σου είναι θάλασσες
    τα χέρια σου τουλίπες
    ασε ότι κάνεις γρήγορα
    κ πιάσε φτιάξε πίτες

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ