Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ο εμπορικός κόσμος της Βέροιας στην εποχή του κορωνοϊού: Digital marketing και νέες ευκαιρίες

Ο Δήμος Βέροιας, στην προσπάθεια να στηρίξει την τοπική αγορά σε μια εποχή που τα εμπορικά καταστήματα της περιοχής παραμένουν κλειστά λόγω των έκτακτων μέτρων που εφαρμόζονται πανελλαδικά για τον περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού, διοργάνωσε μια πρωτότυπη διαδικτυακή εκδήλωση με θέμα «Ο εμπορικός κόσμος της Βέροιας στην εποχή του κορονοϊού: Digital marketing και νέες ευκαιρίες». 

Κύριος ομιλητής της εκδήλωσης ήταν ο διεθνώς αναγνωρισμένος ειδικός σε θέματα ψηφιακού μάρκετινγκ, Αποστόλης Αϊβαλής Managing Partner της AIVAL.COM και Manager του εκπαιδευτικού οργανισμού KnowCrunch ενώ στο πάνελ συμμετείχαν ο Δήμαρχος Βέροιας, Κωνσταντίνος Βοργιαζίδης, ο Αντιδήμαρχος Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, Ψηφιακής Πολιτικής & Καινοτομίας, Καλλίστρατος Γρηγοριάδης, η Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Βέροιας, Αθηνά Πλιάτσικα - Τσιπουρίδου, ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών - Βιοτεχνών Βέροιας και δημοτικός σύμβουλος Λάζαρος Ασλανίδης, και ο Ειδικός Συνεργάτης στο Επιμελητήριο Ημαθίας, Βασίλης Δαληγγάρος.

Δείτε στο video που ακολουθεί ολόκληρη την συζήτηση:

2 σχόλια:

  1. συμπερασματα, δρασεις ενεργειες βγηκαν θα γινουν πραξη; θα βοηθησουν γιατι στο τελος μονο οι εκπροσωποι του κλαδου θα υπαρχουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. εμπορικοι συλλογοι, επιμελητηρια, δημοι, δημιοι φορεις και κολοκυθια τουμπανα. τιτλοι χωρις ουσια που αν τους ρωτουσες (το απλο) ποιο ειναι ο μεσος ορος του κατα κεφαλην εισοδηματος της περιοχης τους? ουτε που ξερουν να σου απαντησουν. δεν μιλαμε να ρωτησεις απο που προερχεται?
    στατιστικη? βασεις δεδομενων? αγνωστα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ