Quantcast

http://picasion.com/

Έμπαιναν στην Ελλάδα από Αλβανία με πλαστά τεστ

Εικόνες από ένα πλαστό και ένα γνήσιο τεστ για κορωνοϊό παρουσίασε το δελτίο ειδήσεων του Star. Οι διαφορές που προκύπτουν μεταξύ των δύο εγγράφων είναι το λογότυπο του διαγνωστικού κέντρου, η υπογραφή αλλά και η σφραγίδα του γιατρού που έχει πέσει θύμα πλαστογραφίας, όπως δηλώνει η ίδια στον ιδιωτικό σταθμό. Το κύκλωμα φέρεται να κρύβεται στη Βόρεια Αλβανία, με τους δράστες να βγάζουν αρνητικούς ακόμα και ασθενείς με Covid-19, γεγονός που φέρεται να επηρέασε το ήδη βεβαρημένο επιδημιολογικό φορτίο στην Ήπειρο και στη Μακεδονία.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Star, πολλοί από αυτούς θέλουν να νοσηλευτούν σε ελληνικά νοσοκομεία καθώς δεν εμπιστεύονται το σύστημα υγείας της Αλβανίας. Μία 20χρονη Αλβανίδα προχθές το πρωί επιχείρησε να περάσει από τη χώρα της στην Ελλάδα από την Κακαβιά με πλαστό μοριακό τεστ, όμως γρήγορα έγινε αντιληπτή και προκειμένου να αποφύγει τη σύλληψη τράπηκε σε φυγή. Οι αστυνομικοί συνέκριναν τα δύο έγγραφα και αντιλήφθηκαν την απάτη.

Σύμφωνα με τον ανταποκριτή του αλβανικού τηλεοπτικού δικτύου Top Channel ωστόσο, το κύκλωμα φέρεται να έκανε χρυσές δουλειές στην Κρυσταλλοπηγή, η οποία έκλεισε σήμερα το πρωί στις 6. «Το κύκλωμα μπορούσε να δράσει πολύ εύκολα στο σημείο διέλευσης της Κρυσταλλοπηγής. 

Το σταμάτησαν οι ελληνικές Αρχές, το σταμάτησαν οι αλβανικές Αρχές ύστερα από καταγγελίες στο Top Channel που κάναμε την έρευνα», δήλωσε ο ανταποκριτής του αλβανικού τηλεοπτικού δικτύου. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Star πάντως, οι αλβανικές Αρχές έχουν ξεκινήσει έρευνα ακόμα και για εμπλοκή αστυνομικών στην υπόθεση.

9 σχόλια:

  1. Γι ΄αυτό κάποιοι μιλάνε΄και σωστά για ευθύνες όχι μόνο πολιτικές αλλά και ποινικές στην όλη υπόθεση του κορονοϊού και της εξάπλωσή του. Δεν είναι μόνο οι αμέλειες και οι λάθος επιλογές. Αυτά θα πρέπει να αναζητηθούν και να αποδοθούν διότι υπάρχουν νεκροί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μακάρι αλλα συνήθως δεν γίνεται τιποτε ...

      Διαγραφή
    2. αφού συνήθως δεν γίνεται τίποτα να τους ξαναψηφίσουμε τους βουλευτές μας.

      Διαγραφή
  2. Γιατι,τα τεστ ειναι αξιοπιστα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το σίγουρο είναι ότι τα αγορασμένα στα Τίρανα, ΔΕΝ είναι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. απο αλβανια πλαστα χαρτια;; θα ετυχε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΜΑΘΑΝ ΟΤΙ Π@ΔΙ@ΜΑΣΤΕ ΠΛΑΚΩΣΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΜΥΛΩΝΑΔΕΣ...
    ΛΕΕΙ ΜΙΑ ΠΑΡΟΙΜΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. εγω που ειμαι ελληνας χρειαζομαι αδεια για να βγω απο το σπιτι μου και την ιδια ωρα λαθρο απο αλβανια και απο τουρκια μπουκαρουν στην χωρα μου χωρις χαρτια χωρις τιποτα...
    χερακια να πλυνετε...και το μυαλο σας μπας και ξυπνησετε εσεις η μαζα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Όποιος ασχολήθηκε με γιούφτους και Αλβανούς καταστράφηκε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ