Quantcast

http://picasion.com/

Δωρεά 3 υπολογιστών στο Α.Τ. Βέροιας

Το Α.Τ. Βέροιας με επίσημη ανακοίνωσή του θέλει να ευχαριστήσει τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Μελίκης και ιδιαίτερα τον Πρόεδρο του Συνεταιρισμού κ. Απόστολο Λουκανόπουλο για την αμέριστη στήριξη προς το έργο του Αστυνομικού Τμήματος Βέροιας, δια της δωρεάς 3 ηλεκτρονικών υπολογιστών, οι οποίοι θα διατεθούν για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών και του προσωπικού της ΕΛ.ΑΣ.

5 σχόλια:

  1. Τόσα λεφτά αρπάζουν από το κράτος. Τους κάνουμε και δωρεά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μια που δεν είχαν λεφτά να αγοράσουν αν το χρειαζόταν καλώς έκαναν αλλά οι αγρότες που δεν έχουν λεφτά ;να αγοράζουν υπολογιστές αντί να βοηθήσουν οικογένειες που δεν είναι κ λίγες που δεν έχουν υπολογιστές να κάνουν μάθημα τα παιδιά τους κ η αστυνομία αφού για το θεαθηναι τα δέχτηκε κ φωτογραφίζονται κιόλας μπράβο τους εύγε Ελλάς το μεγαλείο σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Λάθος η προσέγγιση σου φίλε. Όποιος βοηθάει την αστυνομία καλό κάνει. Για την ασφάλεια μας πρόκειται. Στο σπίτι θα τους πάρουν τους υπολογιστές;

      Διαγραφή
  3. Συγχαρητήρια πρόεδρε!! Τα αξίζουν διότι η προσφορά στην κοινωνία της Βέροιας είναι πραγματικά ουσιαστικάεγαλη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΑΝ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΦΤΑΣΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΛΙ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΞΟΠΛΙΣΕΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΕ ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΒΑΣΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΩΤΗΡΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ