Quantcast

http://picasion.com/

Δίνει μάχη με τον κορωνοϊό ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος - Το νέο ιατρικό ανακοινωθέν

Συνεχίζει να δίνει μάχη με τον κορωνοϊό ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος, Ιερώνυμος. Ο Αρχιεπίσκοπος νοσηλεύεται από την περασμένη Πέμπτη στον «Ευαγγελισμό» καθώς διαγνώστηκε θετικός στον covid-19. Όπως αναφέρει τελευταίο ιατρικό ανακοινωθέν, «η κατάσταση της υγείας του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου κ.κ. Ιερωνύμου παραμένει σταθερή. Έχουν πραγματοποιηθεί όλες οι απαιτούμενες εξετάσεις και ακολουθείται η ενδεδειγμένη φαρμακευτική αγωγή, σύμφωνα με τις υποδείξεις των θεραπόντων ιατρών»

Ο Αρχιεπίσκοπος νοσηλεύθηκε αρχικά σε θάλαμο αρνητικής πίεσης, ωστόσο στη συνέχεια εισήχθη σε Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας, για καθαρά προληπτικούς λόγους, λόγω ηλικίας. Στη συνέχεια μεταφέρθηκε στον 9ο όροφο που δημιουργήθηκε τώρα, προκειμένου να υπάρχει 24ωρη παρακολούθηση. Την Πέμπτη ανέβασε 38 πυρετό.

Μήνυμα Αρχιεπισκόπου: Με πίστη στον Θεό θα υπερνικήσουμε

Μέσω του εκπροσώπου, ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος είχε στείλει μήνυμα στους πολίτες να τηρούν ευλαβικά και πιστά τους υγειονομικούς κανόνες.

«Μετέχω και προσωπικά ως ποιμένας στη δοκιμασία που αφορά σε χιλιάδες αδελφούς μας στην πατρίδα μας και σε εκατομμύρια σε ολόκληρη την Οικουμένη. Μετέχω στην αγωνία και στον πόνο και στον φόβο όλων, που με την Πίστη μας στον Θεό όλοι θα υπερνικήσουμε», τόνισε ο Αρχιεπίσκοπος στους στενούς του συνεργάτες λίγο πριν από την εισαγωγή του.

6 σχόλια:

  1. ο θεος βοηθος κυριως στους αρρωστους και σ' όλους μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. EUXOME TAXIA ANAROSH STON ARXIEPISKOPO,,,KAI O XRHSTOS MAS NA MAS FOTHSH NA ANIKSOUNE H EKLISIES AMESOSSSSSSSSS,,,,,,, KLHSANE THS EKLISHES KAI TA KROUZMATA POLAPLASIASTHKANEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE,,,,,,,,,ELEOS ANHKSTE THS EKLISHES PRHN EINE ARGAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν εμπιστευομαι αυτόν που αρνήθηκε να ομολογήσει τον Τίμιο και Ζωοποιό Σταυρό στους λαθρομετανάστες και παρέμεινε χωρίς μετάνοια. Η παγκοσμιοποίηση και η έλευση του αντιχρίστου βρίσκεται στο τελικό στάδιο και έχουν επιστρατευτεί οι πάντες προς αυτόν τον σκοπό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σώπα βρε που βρίσκεται ο αντίχριστος σε τελικό στάδιο, που το ξέρεις; μιλήσατε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Την θεραπεία του Trump παίρνει και θα γίνει καλά! Αλίμονο σε κάτι άλλα γερόντια και ευπαθείς ομάδες που πάνε σαν τα σκυλιά στο αμπέλι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ