Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Δεν μπορεί να κρύψει την αγάπη του!

Το τελευταίο χρονικό διάστημα βρίσκεται ανάμεσα σε Αθήνα, Βέροια και Καβάλα. Συμμετέχει με μεγάλη επιτυχία ως πρωταγωνιστής στην σειρά του ΑΝΤ1 «Ήλιος» και έχει κατακτήσει το τηλεοπτικό κοινό με τις εξαιρετικές ερμηνείες του. Ο λόγος φυσικά για τον Γιώργο Καραμίχο, που εδώ και μερικούς μήνες ήρθε για επαγγελματικούς λόγους από την Αμερική. Ο δημοφιλής ηθοποιός από τη Βέροια, αγαπάει πολύ τα συμπαθή τετράποδα και προβαίνει αρκετά συχνά σε φιλοζωικές ενέργειες προς ενημέρωση των πολιτών. Τάσσεται υπέρμαχα κατά της κακοποίησης και στέλνει διαδικτυακά μηνύματα προς γνώση και συμμόρφωση. 

Εδώ τον βλέπετε να κρατάει αγκαλιά την αγαπημένη του γάτα και να παίζει μαζί της. Όπως αναφέρει και ο ίδιος στην λεζάντα της φωτογραφίας: «Η καλύτερη παρέα για το lockdown. Ένα κατοικίδιο, τι άλλο; Μας διδάσκουν πόσο απλή είναι η ευτυχία. Σώστε ένα ζώο τώρα! Σώστε τον εαυτό σας!»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ