Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Το «Coffee Go» φέρνει τον καφέ στην πόρτα σας!

Coffee Go: 2331062623
Coffee Go Bridge: 2331063222 ή 6970401035
Μπορεί να έχουμε περιορίσει τις καθημερινές μας μετακινήσεις στις απολύτως απαραίτητες, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως πρέπει να περιορίσουμε και τον αγαπημένο μας καφέ. Το «Coffee Go» και το «Coffee Go Bridge» θα είναι κοντά σας σε όλη τη διάρκεια του lockdown, με υπηρεσία delivery αλλά και με take away από το κατάστημα.

Βγήκατε για περπάτημα ή για ψώνια στην πόλη; Κάντε μια στάση για έναν απολαυστικό και τονωτικό καφέ στο γωνιακό καφέ στη γέφυρα Κούσιου, στο «Coffee Go Bridge» πριν επιστρέψετε σπίτι. Βγήκατε για δουλειές ή super market με το αυτοκίνητο; Περάστε για μια ταχύτατη στάση και από το «Coffee go» στη Νέα Περιφερειακή Οδό Βέροιας Θεσσαλονίκης, για να απολαύσετε την αγαπημένη σας συνήθεια. Το μοναδικό drive through cafe της Βέροιας, φροντίζει να φτάσει ο καφές στα χέρια του οδηγού, χωρίς καν να χρειαστεί να βγει από το αυτοκίνητο.

Είστε στο σπίτι ή στη δουλειά; Το «Coffee Go» και το «Coffee Go Bridge» έρχονται σε εσάς, με ένα μόνο τηλέφωνο! 
Coffee Go: 2331062623
Coffee Go Bridge: 2331063222 ή 6970401035

Μεγάλη ποικιλία σε κρύο ή ζεστό καφέ, λαχταριστές σοκολάτες ζεστές ή κρύες, smoothies, σόδες, μεγάλη ποικιλία σε χυμούς και ζεστό ή κρύο τσάι, καθώς και πολλές επιλογές σε αλμυρά και γλυκά σνακ, κρύα σάντουιτς, donuts, κρουασάν, πιτούλες και άλλα...









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ