Quantcast

http://picasion.com/

Κικίλιας: «Μέχρι την άνοιξη θα φοράμε μάσκα»

Το μέτρο της μάσκας θα μας συνοδεύσει σίγουρα μέχρι και τους μήνες της άνοιξης, τόνισε ο Βασίλης Κικίλιας. Ο υπουργός Υγείας έκανε έκκληση μέσω της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ στους ανθρώπους μεγαλύτερης ηλικίας και τις ευπαθείς ομάδες να προσέξουν ιδιαίτερα, σημειώνοντας παράλληλα ότι η ασφαλής οδός για να βγούμε από την καραντίνα είναι να τηρήσουμε τους υγειονομικούς κανόνες. Για το εμβόλιο τόνισε ότι σύμφωνα με τα τελευταία στοιχειά θα είναι διαθέσιμο στα τέλη του έτους με τις αρχές του 2021 και θα δοθεί σε πρώτη φάση σε ευπαθείς ομάδες και υγειονομικούς. Δείτε το video με τις δηλώσεις του Υπουργού:

7 σχόλια:

  1. Το πρόβλημα μας γιατρε-υπουργε, δεν είναι το λάστιχο της μάσκας που μας κόβει στα αυτιά.
    Το πρόβλημα μας είναι στην τσέπη μας.
    Οι λογαριασμοί ερχοντε κανονικά, η εφορία απλά στέλνει για την άνοιξη τα χρέη ώστε να προστεθούν με τα καινούρια, τα έξοδα παραμένουν σταθερά ενώ τα έσοδα έχουν γίνει μηδέν.
    Η ολική 100% έλλειψη ρευστότητας (άφραγκος που το λέμε στα ρίζωματα) είναι η καθημερινήτα μας, όπως η μάσκα για εσας που μπαίνει το μηνιάτικο σας ακέραιο.
    Οπότε αν νομίζεις ότι το θέμα είναι αν θα φοράμε μάσκα μέχρι την άνοιξη όταν πηγαίνουμε μάρκετ η στη λαϊκή,τότε εμείς σας ζητούμε να βγαλετε τη μάσκα της υποκρισίας και να χρησιμοποιειτε μόνο την υφασμάτινη η ιατρική εσείς οι γιατροί για τον κορονοιο.
    Αφραγκια-κορονοιος 0-1.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ἂν μείνετε στήν κυβέρνησι οἱ σατανιστές, τότε ναί, σίγουρα, ὄχι μόνον μέχρι τήν Ἄνοιξι, μέχρι νά καταρρεύσῃ (μέ πάταγο) ἡ ψευδοϋγειονομική δικτατορία σας._

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Άφησαν τα νοσοκομεία στην τύχη τους. Καμία επένδυση για την πανδημία. Ξεφτίλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΩΣ ΤΟΤΕ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΞΕΚΑΝΟΥΝ ΑΡΚΕΤΟΥΣ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΘΑΨΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΨΥΧΟΒΓΑΛΤΕΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μάσκα ή έμπλαστρο? Χαρείτε όσο είναι καιρός, γιατί λίγα είναι τα ψωμιά σας. Ο λαός λέει "το ψέμα έχει κοντά ποδάρια".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ??? ΟΛΑ , ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΓΙ`ΑΥΤΟ ΓΙΝΟΝΤΑΙ.ΘΑ ΦΥΓΕΙ ΕΝΑ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΡΙΤΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΓΡΙΠΗ 20% ,30% 40% ΚΑΙ ΘΑ ΓΛΙΤΩΣΟΥΝ ΕΞΟΔΑ(ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΜΗ ΠΛΗΡΩΜΗ).ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΧΡΕΩΜΕΝΗ ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΣΩΖΕΤΑΙ ΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ.ΟΥΤΕ ΠΕΤΡΑΛΙΑ,ΟΥΤΕ ΒΡΟΥΤΣΗΣ, ΟΥΤΕ ΚΟΥΤΡΟΥΜΑΝΗΣ,ΟΥΤΕ ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΟΣ, ΤΟ ΣΩΖΟΥΝ.ΟΙ ΛΥΚΟΙ ΔΕΝ ΦΥΛΑΝΕ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ,ΟΙ ΛΥΚΟΙ ΤΡΩΝΕ ΠΡΟΒΑΤΑ.Υ/Σ. ΛΥΚΟΣ/ΥΠΟΥΡΓΟΣ, ΠΡΟΒΑΤΟ/ΑΝΘΡΩΠΟΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ