Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Αναστέλλονται τακτικά εξωτερικά ιατρεία στα Νοσοκομεία Βέροιας και Νάουσας

Η Διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Ημαθίας ακολουθώντας τις οδηγίες του Υπουργείου Υγείας και δεδομένων των περιστάσεων στις οποίες καλείται να ανταποκριθεί το Γενικό Νοσοκομείο Ημαθίας (Μονάδες Βέροιας και Νάουσας) ενημερώνει για την αναστολή από 10-11-2020 όλων των Τακτικών εξωτερικών Ιατρείων και των απογευματινών Ιατρείων, συμπεριλαμβανομένων των Εργαστηριακών Εξετάσεων στο Ακτινολογικό και Μικροβιολογικό Εργαστήριο των δυο Μονάδων Βέροιας και Νάουσας, μέχρι νεοτέρας.

Θα διενεργούνται αυστηρά και μόνο τα επείγοντα και τα έκτακτα περιστατικά.

Το μέτρο αυτό έχει ισχύ έως 30 Νοεμβρίου 2020. Η συνέχιση του θα επανεκτιμάται ανάλογα με την εξέλιξη της πανδημίας.

Υπενθυμίζουμε στους πολίτες του Νομού ότι ισχύουν:

• Καθολική απαγόρευση του επισκεπτηρίου στις Μονάδες Βέροιας και Νάουσας
• Καθολική απαγόρευση της εισόδου στους αντιπροσώπους των ιατρικών εταιρειών.
• Συνεχίζεται η αυστηρή τήρηση των ισχυόντων μέτρων που αφορούν την υποχρεωτική εφαρμογή μάσκας σε όλους τους χώρους του Νοσοκομείου από όλο το προσωπικό και τους νοσηλευόμενους (πλην των περιπτώσεων που υπάρχει ιατρική αντένδειξη).
• Αποκλεισμός όλων των παράπλευρων εισόδων του νοσοκομείου και αυστηρός έλεγχος της εισόδου από το σημείο έλεγχου των δυο Μονάδων Βέροιας και Νάουσας.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση και τη συνδρομή σας στην προστασία της υγείας των ασθενών του νοσοκομείου, του προσωπικού αλλά και όλων των κατοίκων του νομού μας.

7 σχόλια:

  1. Oἱ ψεκασμένοι καραντινάκηδες νά δηλώσουν δημοσίᾳ ἐπωνύμως ὅτι παραιτοῦνται ἀπό τά ραντεβού τους γιά ἐξετάσεις/χειρουργεῖα ὅσῳ διαρκοῦν τά ἔκτακτα μέτρα κατά τοῦ κοροϊδοϊοῦ. Νά δώσουν τό παράδειγμα ὅτι ἐμπιστεύονται ἐν λευκῷ τούς «εἰδικούς» νά κρίνουν ἐκεῖνοι ἂν ἡ περίπτωσί τους εἶναι ἔκτακτος ἢ ὄχι.

    Ἕνας-ἕνας, μή σπρώχνεστε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να δούμε αν σε βρει κανένα κακό εσένα παπαγάλε του ίντερνετ τι θα λες μετά

      Διαγραφή
    2. Ἐσύ κοίτα νά εἰσαχθῇς στό νοσοκομεῖο καί νά διασωληνωθῇς προληπτικῶς, κάνει καλό! Πότε τεσταρίστηκες, ψεκασμένε, εἴπαμε; Ἄ, δέν εἴπαμε!

      Διαγραφή
  2. Καθολική απαγόρευση για το Νοσοκομείο Βέροιας! Καταλάβαμε κ. Πλιόγκα, τι εννοούσατε με χαμόγελο για τις πρωτιές του Νοσοκομείου μας! Δεν πάτε σε κανένα άλλο νοσοκομείο να μας αφήσετε ήσυχους τους Ημαθιώτες; ΑΝΤΕ ΠΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΟΤΑΝ ΛΕΝ ΘΑ ΔΟΥΝ ΑΝΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΠΕΙ ΣΕ ΜΕΘ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΧΟΝΤΕΣ COVID...
    ΟΤΑΝ Η ΙΑΤΡΙΚΗ ΕΞΑΣΚΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΘΕΟΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Έτσι και αλλιώς σε αυτό το νοσοκομείο οποιος πάει έστω και για συνάχι πιο πιθανό είναι να φύγει στην κάσα παρά να γίνει καλά. Από το να πας στης Βέροιας το νοσοκομείο κάτσε σπίτι καλύτερα να πεθάνεις με την ησυχία σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Οταν η ΔΕΥΑΒ εκανε δωρεα μηχανηματα για την ΜΕΘ του νοσοκομειου Βεροιας καποιοι ριξαν ολη την χολη που συνηθως διαθετουν. Να ομως που ηρθε η ωρα να χρησιμοποιηθουν απ ολους μας(οι χολιασμενοι ας δειξουν ανωτεροτητα κι ας μην τα χρησιμοποιησουν, Χαρη θα μας κανουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ