Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Διακοπές ρεύματος στην Ημαθία - Δείτε πού και πότε (πίνακας)

H ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. στο πλαίσιο των προγραμματισμένων έργων συντήρησης του δικτύου διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας, ανακοίνωσε προσωρινές διακοπές της ηλεκτροδότησης στην περιοχή μας. Προκειμένου να προγραμματίσετε τις εργασίες σας και να ελαχιστοποιηθεί η όχλησή σας, δείτε που και πότε θα γίνουν διακοπές ηλεκτροδότησης στον Νομό Ημαθίας τις επόμενες μέρες:


5 σχόλια:

  1. Δεν μπορώ να διανοηθώ πως σε διάστημα ούτε και μιας εβδομάδας η ΔΕΗ προχώρα στην διακοπή ρεύματος στην περιοχή Βάρναλη ξανά. Θεωρώ την πράξη της απαράδεκτη και την καλώ να σκεφτεί τις επιπτώσεις που έχει η διακοπή ρεύματος στην ταχύτητα του δικτύου και συνεπώς στη στην τηλεδιδασκαλία και τηλεργασία. Περιμένω από την εταιρεία υπευθυνότητα και προσαρμοστικότητα στις νέες συνθήκες που έχουν δημιουργηθεί λόγω της πανδημίας Covid-19.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έχουμε παιδια έχουμε ξεπαγιασει ευτυχώς δεν ξυπνησαν ακόμα. Πάλι καλά που έχουμε και το γκαζάκι να κάνουμε κανα γάλα. Ντροπή σας. Δευτερη φορα σε μας. Καντε και άλλου συντήρηση ρε μαγκες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ