Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Αυτά είναι τα προϊόντα που επιστρέφουν στα ράφια των σούπερ μάρκετ

Ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης, ανακοίνωσε πως λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών που αναμένονται τις επόμενες ημέρες τα σούπερ μάρκετ θα μπορούν να πωλούν προϊόντα που προστατεύουν από το κρύο. Ο κ. Γεωργιάδης τόνισε πως η άδεια θα δοθεί κατ΄εξαίρεση προκειμένου οι πολίτες να προμηθευτούν τα απαραίτητα προϊόντα. Η κυβέρνηση στο πλαίσιο των μέτρων για το lockdown είχε απαγορέψει την πώληση διαρκών αγαθών -όπως ρούχα, παπούτσια, ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά είδη, παιχνίδια και βιβλία- από τα σούπερ μάρκετ, για όσο διάστημα είναι κλειστά τα εμπορικά καταστήματα με σκοπό να μην δημιουργηθούν συνθήκες αθέμιτου ανταγωνισμού

Ο Άδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας στο Blue Sky, ανέφερε ότι λόγω της πρόβλεψης της ΕΜΥ για ψύχος τις επόμενες ημέρες, θα δοθεί κατ΄εξαίρεση η άδεια να πωλούνται προϊόντα στα σούπερ μάρκετ που προστατεύουν από το κρύο.

Συγκεκριμένα ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων ανέφερε: «Θα βγει σε ΦΕΚ, εν όψει του επερχόμενου ψύχους που έχει προβλέψει η ΕΜΥ για τις επόμενες τρεις μέρες, θα επιτρέψουμε να πωλούν κουβέρτες, παντόφλες, θερμαντικά σώματα κ.α. Δεν θα αφήσουμε τον κόσμο να κρυώνει».

Μεταξύ άλλων ο κ. Γεωργιάδης ανέφερε ότι στην κυβέρνηση υπάρχει αγωνία για να ανοίξουν τα καταστήματα στις γιορτές, ωστόσο για να γίνει αυτό θα πρέπει: «πρέπει να περιοριστεί η καραντίνα. Αν ελεγχθεί η πανδημία, τότε θα επιβιώσει το εμπόριο. Σε διαφορετική περίπτωση τα πράγματα θα είναι εξαιρετικά δύσκολα».

3 σχόλια:

  1. GIA TO KALO MAS, GIA TO KALO MAS, OSPOU DEN ANDEKSE STO TELOS TO MYALO MAS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κοινώς κολοτούμπα....
    Ξέρει έχει κάνει πολλές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. "Κανένας βουλευτής του ΛΑ.Ο.Σ. στη Νέα Δημοκρατία!! Κ Α Ν Ε Ν Α Σ !!!!...."

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ