Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

«Σαλόνι» το γήπεδο της Βέροιας

Μπορεί να βρισκόμαστε στα μέσα της καραντίνας και τα περιοριστικά μέτρα της κυβέρνησης να βρίσκονται σε ισχύ, ωστόσο οι επιτελείς της «Βασίλισσας του Βορρά» συνεχίζουν τον έργο τους σε επαγγελματικά πρότυπα. Το τελευταίο χρονικό διάστημα, το βάρος έπεσε επάνω στο χορτάρι του Δημοτικού Σταδίου, όπου και έγινε επανασπορά, προκειμένου να βελτιωθεί ο αγωνιστικός χώρος. Πλέον το γήπεδο της Βέροιας βρίσκεται σε υψηλά στάνταρ και σε κορυφαίο επίπεδο. Δεν είναι υπερβολή να αναφέρουμε πως είναι το καλύτερο του πρωταθλήματος. Αν και παραμένει άγνωστο μέχρι στιγμής, το πότε θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα της Football League, εντούτοις η διοίκησης της ομάδας θέλησε να ολοκληρώσει και αυτήν την εκρεμμότητα. Οι υπεύθυνοι συντήρησης του Δημοτικού Σταδίου είναι ο Αντώνης Βασιλακάκης και ο Δημήτρης Καντζίκης.

2 σχόλια:

  1. Εύγε. Το μοναδικό γήπεδο σε όλη την Ευρώπη που δεν κουρεύεται σύμφωνα με την γραμμή του V.A.R. αλλά καθέτως...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μάλλον δεν ήξερες που να βγάλεις το κόμπλεξ σου και την κακία σου. Δυστυχώς είσαι από αυτούς που δυσκολεύονται να βρουν κάτι θετικό... Ας ξεκινήσει το πρωταθλημα και θα φροντίσουν οι υπεύθυνοι να το κάνουν σύμφωνα με τα ευρωπαϊκά πρότυπα. Καλά θα κάνεις να τους βρεις και να τους κατατοπίσεις σχετικά εσύ που τα ξέρεις καλύτερα!

      Διαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ