Quantcast

http://picasion.com/

«Ψιψίκας - Τερτιβανίδης»: Ολόφρεσκα ψάρια, νωπά ή ψημένα έρχονται στην πόρτα σας!

Δωρεάν παράδοση με ένα τηλέφωνο στο 2331064261
Δευτέρα σήμερα και οι πάγκοι του «Ψιψίκα - Τερτιβανίδη» γέμισαν με ό,τι πιο φρέσκο. Η νηστεία ξεκίνησε και για 40 μέρες τώρα η κατανάλωση ψαριού επιβάλλεται. Ο «Ψιψίκας - Τερτιβανίδης» στην οδό Μεγάλου Αλεξάνδρου 18 στη Βέροια, θα είναι κοντά σας, κάθε μέρα ανοιχτά, με διάθεση να σας εξυπηρετήσει και για να σας προμηθεύσει με ολόφρεσκο ψάρι και θαλασσινά στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Όλα τα ψάρια, νωπά ή ψημένα, έρχονται στην πόρτα σας με δωρεάν παράδοση!

Εσείς μείνετε σπίτι και αφήστε τον «Ψιψίκα - Τερτιβανίδη» να φροντίσει για το μεσημεριανό σας φαγητό, δίνοντας την παραγγελία σας, είτε για νωπά είτε για ψημένα ψάρια, στο τηλέφωνο 2331064261.

Οι πάγκοι του «Ψιψίκα - Τερτιβανίδη» γέμισαν με ό,τι πιο φρέσκο και όπως πάντα στις καλύτερες τιμές της αγοράς, όπως μόνο το πιο παλιό ψαράδικο της Βέροιας μπορεί και προσφέρει!




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ