Συμβαίνει τώρα: Φωτιά ξέσπασε στη Βεργίνα

Πίσω από τα νεκροταφεία
Αναστάτωση προκλήθηκε εδώ και λίγη ώρα στο χωριό της Βεργίνας. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που μας έρχονται από κατοίκους της περιοχής, εκδηλώθηκε πυρκαγιά πίσω ακριβώς από το νεκροταφείο του χωριού. Άμεσα κινητοποιήθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία, η
οποία έσπευσε στο σημείο. Το ρεπορτάζ αναφέρει πως αρχικά η προσπάθεια κατάσβεσης ήταν αρκετά δύσκολη, διότι στο συγκεκριμένο σημείο υπήρχαν πολλές καλαμιές. Μετά από συντονισμένες προσπάθειες των Πυροσβεστών, η κατάσβεση επιτεύχθηκε επιτυχώς, με δύο μεγάλα οχήματα.

Στην επιχείρηση υπήρξε δυσκολία εξαιτίας του αέρα και της δύσκολης πρόσβασης, ενώ δεν υπήρχε δρόμος για να μπορέσουν να φτάσουν τα οχήματα στην καρδιά της πυρκαγιάς. Στο σημείο έσπευσε επίσης και όχημα της υπηρεσίας της ΕΦΑ Ημαθίας, διότι η φωτιά κινήθηκε αρκετά κοντά στην περιοχή του καινούργιου Μουσείου της Βεργίνας.

Ωστόσο, λόγω των ισχυρών ανέμων, η πυροσβεστική δεν έχει αποχωρήσει ακόμη, διότι υπάρχει πιθανότητα αναζωπύρωσης. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια της πυρκαγιάς θα διενεργηθεί από την Πυροσβεστική Υπηρεσία Βέροιας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ