Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Αρνητικό το τεστ του Σεβασμιωτάτου - Η ανακοίνωση της Μητρόπολης

Επίσημη ανακοίνωση εξέδωσε η Ιερά Μητρόπολη Βέροιας, Ναούσης και Καμπανίας, με την οποία διαψεύδει κατηγορηματικά τις φήμες που κυκλοφόρησαν ότι ο Σεβασμιώτατος κ. Παντελεήμων έχει νοσήσει από κορωνοϊό. Μέσα στην ανακοίνωση αναφέρεται ρητά πως ο Μητροπολίτης κατά την διάρκεια των εργασιών της Ιεράς Συνόδου υπεβλήθη σε τεστ, το οποίο βγήκε αρνητικό. Μάλιστα, μετά την επιστροφή του από την Αθήνα, παραμένει στο Επισκοπείο με στενούς του συνεργάτες, για όσο χρονικό διάστημα θα διαρκέσουν τα μέτρα της Κυβερνήσεως, περί περιορισμού της κυκλοφορίας. Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση: 

«Γίνεται γνωστό ότι ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων, μέλος της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος, κατά τις εργασίες αυτής υπεβλήθη μαζί με τους άλλους Συνοδικούς Αρχιερείς σε τέστ COVID το οποίο ήταν αρνητικό. Μετά την επιστροφή του από την Αθήνα παραμένει στο Επισκοπείο με στενούς του συνεργάτες για όσο χρονικό διάστημα θα διαρκέσουν τα μέτρα της Κυβερνήσεως περί περιορισμού της κυκλοφορίας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ