Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Απεργία της ΑΔΕΔΥ Ημαθίας την Πέμπτη

Χωρίς απεργιακή συγκέντρωση λόγω των μέτρων - Ποια τα αιτήματα
Από το Νομαρχιακό Τμήμα της Α.Δ.Ε.Δ.Υ Ημαθίας ανακοινώνεται ότι συμμετέχει στην 24ωρη γενική Πανελλαδική απεργία την Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2020. Λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών της πανδημίας δε θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση διαμαρτυρίας για λόγους ασφαλείας.

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ:

• Ουσιαστικά μέτρα προστασίας της υγείας των εργαζομένων στους χώρους δουλειάς και στα σχολεία.

• Επίταξη του ιδιωτικού τομέα Υγείας και Πρόνοιας, με ένταξη στον κρατικό σχεδιασμό και όχι αγορά υπηρεσιών.

• Μαζικές προσλήψεις υγειονομικών, γιατρών, νοσηλευτών, εκπαιδευτικών, καθαριστριών. Μονιμοποίηση συμβασιούχων.

• Αποσυμφόρηση των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς με προσλήψεις προσωπικού, επίταξη χιλιάδων ιδιωτικών λεωφορείων που βρίσκονται σε απραξία.

• Αυξήσεις στους μισθούς, επαναφορά του 13ου και 14ου μισθού.

• Εδώ και τώρα να αποσυρθεί το χουντικής έμπνευσης νομοσχέδιο που μετατρέπει σε ιδιώνυμο τη συλλογική, συνδικαλιστική δράση και ουσιαστικά απαγορεύει την απεργία. Δεν πρόκειται να το εφαρμόσουμε! Θα το καταργήσουμε στην πράξη!

• ΑΠΟΧΗ από κάθε ηλεκτρονική ψευδοψηφοφορία σε όλο το Δημόσιο για τα Υπηρεσιακά Συμβούλια. Δεν καταθέτουμε ψηφοδέλτια, αποσύρουμε αυτά που ήδη κατατέθηκαν. Να δοθεί τώρα παράταση στη θητεία των Υπηρεσιακών Συμβουλίων.

9 σχόλια:

  1. ΕΝΩ ΑΜΑ ΚΑΝΑΤΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΕΦΤΕ ΚΑΡΦΙΤΣΑ.
    ΑΠΟ ΠΟΥ ΑΠΕΡΓΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΔΕΙΕΣ ΕΙΔΙΚΟΥ ΣΚΟΠΟΥ.
    ΜΑΛΙΣΤΑ Ο 13 ΚΑΙ 14 ΜΙΣΘΟΣ ΑΥΤΟΣ ΘΡΕΦΕΙ ΤΟΝ ΙΟ.... ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΙΤΗΜΑΤΑ.
    ΑΕΙΜΑΖΕΥΤΕΤΟΥΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Xούντα λέμε. Μια ευκαιρία ειχαμε να γινει μια παλαικιά και αγωνιστικια ,συγκέντωση διαμαρτυρίας για το πλάτεμα και βάθεμα της λαϊκής κυριαρχίας, μας το στέρησαν κι αυτο. Επισης να δούνε και την επαναφορά του επιδόματος της έγκαιρης προσέλευσης στην υπηρεσία και το επίδομα ανάματος του υπηρεσιακού αυτοκινήτου. Βεβαια, δεν θα ήταν άκαιρο , να προσθέσουμε την εντονη δυσαρέσκειά μας προς την ξενόδουλη Κυβέρνηση, για τον επικείμενο χειμώνα , που ειναι ενάντια στις ανάγκες των λαϊκών στρωμάτων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Την ΟΛΜΕ δε βλεπω να ακολουθει και ανησυχω......!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Υπάρχουν άνθρωποι που δεν έχουν να φάνε και αυτοί θέλουν 13 και 14 μισθό. Ντροπή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ντροπή για σένα κακομοίρη, που σε ενοχλούν οι διεκδικήσεις των άλλων, στο κάτω κάτω αυτά τα λεφτά αν τα δώσουν-που δεν πρόκειται- θα έπεφταν στην αγορά μπας και γίνει καμία νέα πρόσληψη, αλλά το δικό σου το φτωχό μυαλό που να φτάσει ως εκεί.

      Διαγραφή
    2. ΣΉΜΕΡΑ Η ΣΥΜΕΤΟΧΗ ΘΑ ΕΊΝΑΙ ΜΗΔΕΝΙΚΉ ΓΙΑΤΊ ΕΊΝΑΙ ΚΛΕΙΣΤΕΣ ΟΙ ΚΑΦΕΤΕΡΙΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΈΧΕΙ ΛΟΓΟ ΝΑ ΝΤΥΘΕΊ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΑΠΌ ΤΟ ΣΠΊΤΙ Ο (ΔΗΜ.) ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ.

      Διαγραφή
    3. Εάν 10.54 δεν ειναι τρολ το σχόλιό σου, ειμαι μαζί σου. Να κάθεσαι και να πληρώνεσαι στο ακέραιο. Μάλιστα να διεκδικείς ακόμη περισσότερα, απο που άραγε, για να τα ρίξεις στην αγορά για να φανε και οι άλλοι ενα κομμάτι ψωμί. Μαζί σου κι εγω να πάρω τα τριπλάσια, που οι άθλιοι της δεξιάς δεν θα μου τα δώσουν. Κι εγω θα τα εριχνα στην αγορά, για να ανοίξουν οι δουλειές. Σε όλους να δωσουν οσα σε σενα και θα δεις την αγορά πως ανακάμπτει. Τόση αδικία πια εναντίον σας! Σας κατακρεούργησαν. Μάλλον βαράει παντού αυτος ο ιός και ιδιαίτερα βαριά, στο μυαλό. Την απλή λογική.

      Διαγραφή
  5. Διεκδικώ αξιολόγηση στο δημόσιο πάνω από 10 χρόνια, αλλά εσείς την αρνείστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. δεν είναι ώρα για απεργίες, ο κόσμος υποφέρει και χρειάζεται εξυπηρέτηση. Τα αιτήματα δεν τελειώνουν, έχετε καιρό για απεργίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ