Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Η ALU-SYN κοντά σας: Εξοικονομώ - Αυτονομώ 2020-2021

Έναρξη υποβολής αιτήσεων στην Κεντρική Μακεδονία από 15-1-2021
To νέο πρόγραμμα «ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ – ΑΥΤΟΝΟΜΩ» παρέχει χρηματοδότηση για την υλοποίηση παρεμβάσεων, με στόχο την εξοικονόμηση ενέργειας και την μείωση της ενεργειακής κατανάλωσης. Στοχεύει πέρα από την εξοικονόμηση ενέργειας και στην ενεργειακή αυτονομία των νοικοκυριών, με νέα κίνητρα. Η επιχορήγηση μπορεί να φτάσει έως και 85%. Ο οδηγός του προγράμματος και νέο χρονοδιάγραμμα υποβολής των αιτήσεων ανακοινώθηκε. Επιλέξιμες κατοικίες είναι οι μονοκατοικίες, οι πολυκατοικίες καθώς και τα μεμονωμένα διαμερίσματα. Επισημαίνεται ότι σε καμία περίπτωση δεν είναι επιλέξιμες οι ιδιοκτησίες των κτηρίων που δεν χρησιμοποιούνται για κατοικία (π.χ. κατάστημα στο ισόγειο κτηρίου).

1. Αίτηση Μεμονωμένου Διαμερίσματος ή Μονοκατοικίας.

2. Αίτηση Πολυκατοικίας Τύπου Α: Αίτηση πολυκατοικίας που συνδέεται με επιμέρους αιτήσεις μεμονωμένων διαμερισμάτων που περιλαμβάνουν κοινόχρηστες και μη κοινόχρηστες παρεμβάσεις αναβάθμισης αυτών.

3. Αίτηση Πολυκατοικίας Τύπου Β (Κοινόχρηστες Παρεμβάσεις): Αίτηση πολυκατοικίας που περιλαμβάνει μόνο αυτοτελείς παρεμβάσεις εξοικονόμησης - αυτονόμησης ενέργειας των κοινόχρηστων χώρων πολυκατοικίας, χωρίς δηλαδή να συμπεριλαμβάνονται παρεμβάσεις στα διαμερίσματα.

Για ακόμη μια φορά η
 ALU-SYN είναι δίπλα σας για να σας βοηθήσει να εκπονήσετε μια σωστή μελέτη παρεμβάσεων με τα απαιτούμενα ενεργειακά χαρακτηριστικά, εκπονώντας οικονομοτεχνική και ενεργειακή μελέτη των παρακάτω παρεμβάσεων:













Επικοινωνήστε μαζί μας και σε συνεργασία με τον ενεργειακό σας σύμβουλο θα επιλέξουμε την σωστή λύση!!!

Η ΣΩΣΤΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΟΔΗΓΕΙ ΣΕ ΣΩΣΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ!!!

ΜΗΝ ΧΑΝΕΙΣ ΧΡΟΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ!!!


Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2331-073281
e-mail: alusyn@otenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ