Quantcast

http://picasion.com/

Τα Ζώδια της εβδομάδας (23/11 - 29/11)

Τύχη - Έρωτας - Χρήμα
Το πάθος μας κατακλύζει από τις 21 Νοεμβρίου ως και τις 15 Δεκεμβρίου όπου η Αφροδίτη θα κινείται στον Πλουτώνιο Σκορπιό, διεγείροντας σημαντικά τα πάθη και τις συγκινήσεις σε όλους!
Η Αφροδίτη εκφράζει τον τρόπο με τον οποίο απολαμβάνουμε και χαιρόμαστε την ζωή, τον τρόπο που βιώνουμε τον έρωτα , τα πραγματικά μας «θέλω», την σχέση μας με τα παιδιά, την τέχνη, την δημιουργία, την ομορφιά! Περνώντας σε ένα τόσο μαχητικό και επίμονο ζώδιο, όπως τον Σκορπιό, είναι δεδομένο ότι η Αφροδίτη θα προσφέρει δυναμικές συγκινήσεις που θα έχουν ως βασικό χαρακτηριστικό τους τον πόθο, την επιθυμία για έλεγχο, εξουσία, κατάκτηση ενώ δεν θα λείψουν και τα μοιραία αδιέξοδα πάθη, καθώς και οι τυχερές στιγμές... Δεδομένου ότι η Αφροδίτη από το Σκορπιό, βρίσκεται σε θέση αδυναμίας, αρκετές στιγμές θα κυριαρχεί το αίσθημα του ανικανοποίητου. Θα αναζητάμε κάτι παραπάνω από αυτό που ήδη έχουμε, γιατί κάποιες ανάγκες μας θα παραμένουν ακόρεστες.
Η Αφροδίτη από το Σκορπιό αυτή την φορά, θα «αναμετρηθεί με τον Ουρανό, από το ζώδιο του Ταύρου, φέρνοντας «επαναστατικές» αλλαγές στις σχέσεις. Θα δούμε λοιπόν και ξαφνικές διασπάσεις, αιφνίδιες εξελίξεις στα αισθηματικά / οικονομικά, αλλά και εκρηκτικές αποδεσμεύσεις από σχέσεις δυσλειτουργικές. Ωστόσο, στην συνέχεια η Αφροδίτη αν και αδύναμη από το Σκορπιό, θα προσφέρει την ικανοποίηση, την σταθεροποίηση και την εκπλήρωση σχεδίων / επιθυμιών, αφού θα σχηματίσει εξάγωνο με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα και τρίγωνο με τον Ποσειδώνα.

 ♈ Κριός

Γενικά

Η τελευταία εβδομάδα του Οκτωβρίου φίλε μου Κριέ σε βοηθά να βρεις λύσεις σε ζητήματα οικονομικά και επαγγελματικά και να βελτιώσεις τις συνθήκες στη ζωή σου. Ζητήματα γραφειοκρατικά, φορολογικά, τραπεζικά, ή και οικονομικές υποθέσεις που αφορούν έγγραφα ή και διακανονισμούς έχουν μία πολύ καλή προοπτική. Ανακουφίζεσαι ψυχολογικά από την ροή κάποιων επαγγελματικών υποθέσεων και είσαι σε ετοιμότητα να διεκδικήσεις και να κατακτήσεις αυτό που θες!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Το πάθος είναι κυρίαρχο στα αισθηματικά σου αυτή την εβδομάδα, όμως οι διαθέσεις σου είναι αρκετά άστατες με αποτέλεσμα να υπάρχει εκρηκτικότητα στην σχέση σου! Ένα νέο ερωτικό πάθος δεν θα έχει μεγάλη διάρκεια για αυτό συγκρατήσου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η εβδομάδα είναι εξαιρετική για να δεις σημαντική πρόοδο και εξέλιξη τόσο στα επαγγελματικά όσο και στα οικονομικά σου! Οι επαφές και οι συζητήσεις που θα κάνεις αυτή την εβδομάδα θα μπορούν να έχουν μία σταθερή βάση και προοπτική!

♉ Ταύρος

Γενικά

Το βλέμμα σου είναι στραμμένο στις σχέσεις σου και αυτό το διάστημα είναι φανερό ότι το ζητούμενό σου είναι να υπάρξει μία αρμονική συνύπαρξη και αναθέρμανση κάτι το οποίο και είναι εφικτό ιδιαίτερα αν είσαι Ταύρος και έχεις γεννηθεί στο 3ο δεκάημερο του ζωδίου σου. Οι συζητήσεις που θα γίνουν τώρα στην σχέση σου, ή με έναν συνεργάτη σου θα μπορούν να έχουν μία πολύ καλή σταθερή πορεία και προοπτική! Οι ξαφνικές εναλλαγές διαθέσεων μπορούν να έχουν το κόστος τους ιδιαίτερα καθώς οδεύουμε προς την παρασκευή!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ερωτικές εκρήξεις, εντάσεις και ανατροπές στα αισθηματικά αναμένονται για σένα που έχεις γεννηθεί στα τέλη του Απριλίου! Αν είσαι Ταύρος γεννημένος το Μάη, τότε μπορώ να πω ότι η εβδομάδα είναι εξαιρετική για να μιλήσεις με το άτομο που θέλεις και να πάρετε από κοινού αποφάσεις για την πορεία της σχέσης σας.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι μέρες που ακολουθούν ευνοούν την επαφή και την συμφωνία με άτομα που συνεργάζεσαι! Από την άλλη πλευρά τα οικονομικά σου είναι ευάλωτα και χρειάζονται προσοχή, αλλά και υπομονή από την πλευρά σου γιατί οι εξελίξεις δεν θα είναι ακριβώς αυτές που υπολόγιζες.


♊ Δίδυμος

Γενικά

Μία ανάσα πριν την Πανσέληνο – Έκλειψη Σελήνης στο ζώδιο σου και το κλίμα γύρω σου είναι τεταμένο, με εσένα να είσαι αρκετά νευρικός, ή και να υπάρχουν εξελίξεις που σε απογοητεύουν αυτό το διάστημα. Αυτό ισχύει πολύ περισσότερο για σένα που έχεις γεννηθεί στα τέλη του Μάη. Από την άλλη πλευρά οι μέρες που ακολουθούν σε βοηθούν να βάλεις σε μία τάξη και σειρά ζητήματα ρουτίνας, να βελτιώσεις τις συνθήκες διαβίωσης, την διατροφή σου, αλλά και να κάνεις και κάποιες εποικοδομητικές επαφές που θα σε στηρίξουν στα επαγγελματικά σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η εβδομάδα είναι κάπως στάσιμη για τα αισθηματικά σου όμως δεν μπορώ να πω ότι εσύ είσαι ευχαριστημέος, απεναντίας σου βγαίνει άγχος και εκνευρισμός για την εξέλιξη μίας ερωτικής ιστορίας. Ίσως κατανοείς ότι το πρόγραμμά σου δεν μπορεί να συμβαδίσει με το πρόγραμμα του ατόμου που σε ενδιαφέρει!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι συνθήκες στην εργασία μπορούν να βελτιωθούν αρκεί αυτό το διάστημα να αφήσεις το μυαλό σου ανοιχτό σε νέα δεδομένα, αλλά και να οργανώσεις πολύ καλύτερα τις μετέπειτα κινήσεις σου! Τα οικονομικά σου βρίσκονται σε κατάσταση που δεν σε ικανοποιεί!

♋ Καρκίνος

Γενικά

Η εβδομάδα είναι εξαιρετικά θετική για το δικό σου ζώδιο αγαπητέ μου Καρκίνε, αφενός έχουμε τον Ήλιο να έχει περάσει στον Τοξότη και οι συνθήκες της καθημερινότητας είναι βελτιωμένες, αφετέρου ο Ερμής και η Αφροδίτη από το ζώδιο του Σκορπιού φέρνουν περισσότερη χαρά, ευδαιμονία, ερωτισμό αλλά και ικανοποίηση μέσα από τα παιδιά! Οι μέρες που ακολουθούν έχουν περισσότερη ανησυχία και άγχος για σένα που έχεις γεννηθεί κοντά στις 29 Ιουνίου. Οι υπόλοιποι Καρκίνοι, έχετε την δυνατότητα σταθεροποίησης σχέσεων και ικανοποίησης μέσω αυτών!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στόχοι και επιθυμίες στα αισθηματικά σου ικανοποιούνται, βασική προϋπόθεση όμως είναι να εκφραστείς, να επικοινωνήσεις, να βγάλεις από μέσα σου όλα όσα θα θελες. Θα βρεις την θετική ανταπόκριση!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά


Στα επαγγελματικά σου είσαι σε έναν αγώνα δρόμου και υπάρχει εκνευρισμός, γιατί κάποια πράγματα πηγαίνουν ενάντια σε αυτά που μπορεί να ήθελες. Στα οικονομικά σου δείξε εγκράτεια, αλλά μην παίρνεις και κατάκαρδα το γεγονός ότι για την ώρα είσαι σε στασιμότητα.

♌ Λέων

Γενικά

Νέα Εβδομάδα και με τις επιθυμίες να κάνουν “πάρτι” και να σε παρασύρουν σε ένα μεγάλο συναισθηματικό κρεσέντο όπου η υπερβολή σου θα είναι έντονη, το ίδιο και οι απολαύσεις σου φίλε μου Λέοντα. Αν έχεις γεννηθεί στο τέλος του Ιουλίου απέφυγε εντάσεις οικογενειακές και επαγγελματικές, οι οποίες θα αφορούν τα οικονομικά, οι πλανήτες σου δίνουν το μήνυμα ότι έχει έρθει η ώρα να σταθείς μόνος στα πόδια σου! Αν είσαι Λέοντας του 2ου και του 3ου δεκαημέρου θα έχεις κάποιες ευχάριστες ειδήσεις που θα σου δώσουν μία μορφή ικανοποίησης, ανταμοιβής και δικαίωσης.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ανοίγεις την ψυχή σου και εκφράζεις όλα όσα αισθάνεσαι αυτή την εβδομάδα... Μπορώ να πω όμως ότι υπάρχει και μία έκπληξη που σου δίνει μία μορφή συναισθηματικής ανταμοιβής ή και δικαίωσης.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Βάζεις σε τάξη τα επαγγελματικά σου, λαμβάνεις κάποια χαρούμενα νέα για τα οικονομικά σου και αυτό σε ηρεμεί ψυχολογικά και σε κάνει να αισθάνεσαι μεγαλύτερη σιγουριά, ασφάλεια και σταθερότητα!

♍ Παρθένος

Γενικά

Η τελευταία εβδομάδα του Νοεμβρίου σε βρίσκει με την διάθεση να θέλεις να δημιουργήσεις ένα πιο σταθερό πλαίσιο στο σπίτι και στην οικογένεια, είσαι ωστόσο αρκετά προβληματισμένος για την προοπτική των επαγγελματικών σου, δεν λείπουν όμως και οι επικερδείς ειδήσεις, οι συζητήσεις και οι επαφές που τονώνουν το ηθικό σου και σε βοηθούν να περάσεις καλά. Πιο ανήσυχος είσαι εσύ που έχεις γεννηθεί στις τελευταίες μέρες του Αυγούστου ως τις δύο πρώτες ημέρες του Σεπτεμβρίου. Πρόσεξε στις επιλογές σου και θυμήσου ότι δεν είναι ιδανική περίοδος για καταλυτικές αποφάσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Οι ερωτικές επικοινωνίες της εβδομάδας θα σε κάνουν να βρεις και πάλι το χαμόγελο και την σπιρτάδα σου! Αν είσαι γεννημένος στο 1ο δεκάημερο κάποιο άτομο θα σε αιφνιδιάσει ευχάριστα με κάτι που θα σου πει. Αν είσαι γεννημένος στο 2ο και στο 3ο δεκαήμερο, κάποια σχέδια και προσδοκίες ικανοποιούνται!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικά και οικονομικά είσαι σε ένα σημείο καμπής όπου δεν είσαι ευχαριστημένος από την υπάρχουσα κατάσταση! Αυτή η εβδομάδα σε βοηθά να σκεφτείς περισσότερο δημιουργικά και να βρεις λύσεις!

♎ Ζυγός

Γενικά

Η νέα εβδομάδα είναι ενθαρρυντική και αισιόδοξη για τα οικονομικά σου στα οποία και δίνονται λύσεις ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί στο 2ο και στο 3ο δεκαήμερο όπου οι θετικές όψεις του Ερμή, με τον Ποσειδώνα, τον Δία και τον Πλούτωνα θα στηρίξουν τα προσωπικά σου σχέδια. Επιπλέον υπάρχει μία πιο χαλαρή ατμόσφαιρα στο σπίτι και στην προσωπική σου ζωή και κάποια προβλήματα που πέρασες, αρχίζουν και μπαίνουν στην τελική ευθεία για την αποκατάσταση τους! Το ζητούμενο “έρωτας” αρχίζει να φουντώνει και πάλι στην καρδιά σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Είναι γεγονός ότι αυτή την εβδομάδα φουντώνουν οι ερωτικές σου επιθυμίες αλλά και η ανάγκη σου να παίξεις, να επιβεβαιωθείς ή και να τολμήσεις πολύ παραπάνω στα ερωτικά σου! Πιο εκνευρισμό και προβληματισμένο βρίσκω εσένα που έχεις γεννηθεί στο 2ο δεκάημερο, ιδιαίτερα κοντά στις 7-8 Οκτωβρίου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επιτέλους ανάσα στα επαγγελματικά και στα οικονομικά σου! Αυτή η εβδομάδα φέρνει κάποια χαρούμενα νέα τα οποία πολύ σύντομα θα αποφέρουν και τους ανάλογους καρπούς στο πορτοφόλι σου!

♏ Σκορπιός

Γενικά

Εβδομάδα που είσαι ο πρωταγωνιστής και μονολογείς πως ο επιμένων νικά, γιατί πράγματι φίλε μου Σκορπιέ αυτή την εβδομάδα μπορείς πραγματικά να βρεις τις λύσεις και να πάρεις τις αποφάσεις εκείνες που θα σε ενδυναμώσουν σημαντικά. Εσύ που έχεις γεννηθεί τέλη Οκτώβρη με αρχές Νοέμβρη συνεχίζεις να δέχεσαι αιφνιδιασμούς από σχέσεις και συνεργασίες σου! Αν είσαι όμως Σκορπιός γεννημένος στο δεύτερο και τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σου, να αναμένεις ότι έχεις μπροστά σου μία εβδομάδα με σημαντικές επαφές, αλλά και ικανοποιήσεις μέσα από τις σχέσεις σου αλλά και από τα νέα των ημερών!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η Αφροδίτη κινείται στο ζώδιο σου, ομορφαίνεις, αλλάζεις, μαγνητίζεις και μπορείς να κατακτήσεις ότι βάλεις στόχο! Σε πιάνουν ωστόσο και οι ζήλιες σου και αντιδράς, όμως η εβδομάδα εντέλει θα έχει μία πολύ θετική εξέλιξη στην ερωτική σου ζωή!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σταθερές αποφάσεις για την πορεία της επαγγελματικής σου ζωής παίρνεις αυτή την εβδομάδα, δεν λείπει όμως το άγχος για τις επαγγελματικές εξελίξεις που αναμένεις. Στα οικονομικά η κατάσταση επρόκειτο να είναι αποδοτική!

♐ Τοξότης

Γενικά

Αρκετά κλειστός στο καβούκι σου είσαι αυτή την εβδομάδα ενώ καθώς ετοιμαζόμαστε για την Πανσέληνο – Έκλειψη Σελήνης στους Διδύμους, υπάρχει αναβρασμός στον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών σου! Η πορεία των ημερών φέρνει μία ικανοποίηση και ανακούφιση σε θέματα εργασιακά και οικονομικά, γεγονός που σου δίνει θάρρος και αυτοπεποίθηση!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ο Άρης σε ορθή φορά από το ζώδιο του Κριού σε κάνει ιδιαίτερα διεκδικητικό στα ερωτικά σου και τολμάς, ρισκάρεις, δείχνεις το πάθος σου απλά για την ώρα είναι σαν να βρίσκεσαι σε αναμονή και στα σκαριά για τις σημαντικότερες εξελίξεις που θα υπάρξουν από τον Δεκέμβριο!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μπορεί να πιέζεσαι και να αγχώνεσαι για την εξέλιξη κάποιων επαγγελματικών συνεργασιών, εντέλει όμως η εβδομάδα θα σε βοηθήσει να λύσεις προβλήματα, να κλείσεις εκκρεμότητες και να βρεις λύσεις τόσο σε ένα θέμα εργασίας, όσο και στα οικονομικά!

♑ Αιγόκερως

Γενικά

Μία κοινωνική εβδομάδα ανοίγεται μπροστά σου, όπου παρ' όλους τους περιορισμούς της εποχής, εσύ φαίνεται ότι είσαι σε επαφή με πρόσωπα της καρδιάς σου όπου λαμβάνεις και μεγάλη ικανοποίηση! Σχέσεις και φιλίες ενδυναμώνονται, κάνεις σχέδια για το μέλλον και πλέον μπορείς να είσαι πιο σίγουρος για την εκπλήρωσή τους! Το αρνητικό αν θες, είναι ότι ο Άρης από το ζώδιο του Κριού προκαλεί νευρική ένταση σε θέματα που αφορούν το σπίτι, την οικογένεια και την εργασία και εσύ είσαι πιο παρορμητικός από ότι συνήθως.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Οι στόχοι ικανοποιούνται αυτή την εβδομάδα στα αισθηματικά σου, όπου μπορείς να κάνεις σταθερά βήματα αποκατάστασης σε μία σχέση σου και να δεις κάποιες επιθυμίες σου να φτάνουν τώρα στο στάδιο της εκπλήρωσής τους!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά μπορεί να κυριαρχεί ο αναβρασμός, η ένταση, όμως δέχεσαι χέρι βοηθείας και μπορείς να προχωρήσεις στα προσωπικά σου σχέδια! Στα οικονομικά υπάρχουν άστατες συνθήκες ακόμα και δεν σε βλέπω απόλυτα ικανοποιημένο!

♒ Υδροχόος

Γενικά

Με ανατρεπτικές διαθέσεις εξελίσσεται αυτή η εβδομάδα, όπου όλα γύρω σου φωνάζουν ότι έχει έρθει η στιγμή να κάνεις μεγάλες αλλαγές, ή τουλάχιστον να τις ακολουθήσεις. Υποθέσεις που αφορούν την καριέρα και την σταθερή σχέση βρίσκονται τώρα στον πυρήνα εξελίξεων. Στα ζητήματα καριέρας μπορείς ωστόσο να δεις σημαντική πορεία και εξέλιξη ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου σου! Μην αντιδράς σε κάθε τι που ακούς και μην βιάζεσαι να κρίνεις καταστάσεις ιδιαίτερα σε θέματα προσωπικά!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Θέλεις ελευθερία, αυτονομία και τρώγεσαι με τα ρούχα σου, όμως το πλανητικό σκηνικό καταδεικνύει ότι ίσως ζητάς πολλά από έναν άνθρωπο που σου έχει δείξει μέχρι πού μπορεί να σου δώσει! Μήπως θα έπρεπε καλύτερα να αποδεχθείς ότι η κατάσταση δεν αλλάζει και ότι ίσως εσύ θα πρέπει να αλλάξεις πορεία;

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου είναι πιο ζόρικα αυτή την εβδομάδα αν ανήκεις στο 1ο δεκαήμερο του ζωδίου σου! Εσύ που είσαι γεννημένος στο 2ο και στο 3ο δεκαήμερο, έχεις σημαντικές ευκαιρίες να κλείσεις επαγγελματικές και οικονομικές εκκρεμότητες.

♓ Ιχθύς

Γενικά

Καθώς πλησιάζουμε στο τέλος της εβδομάδας φίλε μου Ιχθύ αρχίζει να γίνεται έκδηλη η επιρροή που δέχεσαι από την Πανσέληνο Έκλειψη Σελήνης που σχηματίζεται στις 30/11 στο ζώδιο των Διδύμων. Ήδη από αυτή την εβδομάδα η διάθεσή σου είναι ευμετάβλητη, δεν λείπουν τα νεύρα και η κυκλοθυμία. Ζητήματα που αφορούν το σπίτι, την οικογένεια, την προσωπική ζωή, σου προκαλούν μία μορφή αναστάτωσης! Κάποια χαρούμενα νέα τα οποία θα λάβεις αυτή την εβδομάδα θα σε βοηθήσουν να βρεις τις ισορροπίες σου και να νιώσεις καλύτερα

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου υπάρχει η διάθεση για επικοινωνία, επαφή, αποφάσεις και φαίνεται ότι αυτά τα στοιχεία μπορούν να ικανοποιηθούν στην πορεία της εβδομάδας! Σημαντικό είναι όμως είναι να περιορίσεις τις ανασφάλειες, οι οποίες αφενός δεν σε οδηγούν πουθενά, αφετέρου δημιουργούν περισσότερα προβλήματα στη σχέση σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου πρέπει να κάνεις κάποια ξεκαθαρίσματα, το ξέρεις, το γνωρίζεις, το τρενάρεις, όμως τα δεδομένα γύρω σου, σου δίνουν το μήνυμα ότι πρέπει να πατήσεις “γκάζια” και να εφαρμόσεις ανακατατάξεις έστω και αν αυτές ζορίζουν! Στα οικονομικά υπάρχουν απαιτήσεις και έξοδα που σε αγχώνουν!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ