Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τα Ζώδια της εβδομάδας (16/11 - 22/11)

Τύχη - Έρωτας - Χρήμα

Η Αφροδίτη στο Ζυγό και ο Πλούτωνας στο ζώδιο του Αιγόκερου, σχηματίζουν ένα επικίνδυνο Τετράγωνο, την Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2020, για τις σχέσεις. αλλά και για τα οικονομικά μας…
Αναμένουμε: Mοιραία γεγονότα, εντάσεις σε κάθε είδους σχέσεις αλλά κυρίως στον έρωτα, παιχνίδια εξουσίας και σκληρές αναμετρήσεις, συγκρούσεις, έντονα ακαταμάχητα πάθη, εκρηκτικές ζήλιες, οικονομικά διαχειριστικά λάθη, συναισθηματικοί πόλεμοι και εκβιασμοί, επίπονα γεγονότα, ασυγκράτητα πάθη-λάθη!
Από το Τετράγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα επηρεάζεται κυρίως τα παρορμητικά ζώδια και ωροσκόποι (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι) και ιδιαίτερα εκείνοι που ανήκουν στο 3ο δεκαήμερο.

♈ Κριός

Γενικά

Μία νέα εβδομάδα ξεκινά και εσύ Κριέ μου αναζητάς λύσεις σε ζητήματα οικονομικά και οργανώνεις τους στόχους σου και τα μετέπειτα βήματά σου. Αναγκάζεσαι να κινηθείς με έναν τρόπο διαφορετικό και να σκεφτείς νέες προοπτικές προκειμένου να εξασφαλίσεις καλύτερες συνθήκες στη ζωή σου! Κόντρες με σχέσεις και συνεργασίες σου είναι αναμενόμενες και αισθάνεσαι κάποιες στιγμές ότι το ποτήρι ξεχειλίζει! Βρίσκεις λύσεις για ζητήματα οικονομικά!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Το πάθος είναι κυρίαρχο στην αισθηματική σου ζωή και γίνεται ο οδηγός σου αυτό το διάστημα, μόνο που αντιλαμβάνεσαι ότι η προοπτική μίας σχέσης είναι αμφίβολη και ότι πρέπει να πάρεις κάποιες σταθερές αποφάσεις για την πορεία σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου είσαι προβληματισμένος, ίσως γιατί δέχεσαι αντιστάσεις από ανθρώπους που συνεργάζεσαι είτε νιώθεις ότι η συμπεριφορά τους απέναντί σου δεν ήταν αυτή που θα έπρεπε! Στα οικονομικά σου παίρνεις μία μεγάλη ανάσα.

♉ Ταύρος

Γενικά

Η νέα εβδομάδα ξεκινά με την επιθυμία να έρθεις πιο κοντά με τους ανθρώπους που συνδέεσαι στενά και να αναμορφώσεις τις σχέσεις σου! Αυτό είναι κάτι που το πετυχαίνεις ενώ παρατηρείς ότι κάποιοι άνθρωποι είναι εξαιρετικά σημαντικοί για την πορεία και το μέλλον. Ο Ερμής στο Σκορπιό εντείνει τις επικοινωνίες με την σχέση σου, προσοχή όμως στις κόντρες και στις αντιπαραθέσεις αν έχεις γεννηθεί στο 1ο δεκαήμερο του ζωδίου σου όπου και θα αιφνιδιαστείς από την τροπή κάποιων συζητητήσεων. Στο τέλος της εβδομάδας η Αφροδίτη εισέρχεται στο Σκορπιό τονώνοντας το αίσθημα της συντροφικότητας!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μπαίνεις στην “χρυσή” περίοδο για τα αισθηματικά σου αφού από το τέλος της εβδομάδας η Αφροδίτη εισέρχεται στο ζώδιο του Σκορπιού όπου και σε βοηθά να αναζωπυρώσεις ουσιαστικά μία σχέση σου! Το πάθος και η επιθυμία για ένωση θα είναι στοιχεία αισθητά και για σένα που είσαι χωρίς ταίρι!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Βρίσκεσαι σε έναν πολύ καλό δρόμο στα επαγγελματικά σου και παρόλο που αυτή την περίοδο υπάρχει στασιμότητα ή τα πράγματα δεν κινούνται στους ρυθμούς που θα ήθελες είσαι μπροστά σε ένα σημαντικό επίτευγμα το οποίο και θα σου φανερωθεί λίγο αργότερα! Στα οικονομικά προσοχή για λανθασμένες επιλογές.

♊ Δίδυμος

Γενικά

Βρίσκεσαι σε μία διαδικασία αναμόρφωσης των επαγγελματικών σου, των δραστηριοτητών σου αλλά και της καθημερινότητάς σου αγαπητέ μου Δίδυμε. Στα οικονομικά σου , σου δίνεται μία ανάσα, μία ανακούφιση, και βρίσκεις λύσεις σε ζητήματα που σε ταλάνιζαν εδώ και καιρό! Αποφάσεις που αφορούν την βελτίωση της ποιότητας της ζωής σου ευνοούνται! Στα αισθηματικά σου θέτεις τα όρια και τους κανόνες σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η Αφροδίτη λίγο πριν αποχωρήσει από το ζώδιο του Ζυγού σε βοηθά να οριοθετήσεις καλύτερα τις καταστάσεις στα αισθηματικά σου και να εκφράσεις αυτά που πραγματικά θέλεις. Προστατεύεις τον εαυτό σου από λανθασμένες επιλογές του χτες και θέτεις επι τάπητος όλα όσα πραγματικά ζητάς για την πορεία σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μία ανακούφιση σου δίνεται για θέματα εργασιακά και οικονομικά έτσι λοιπόν μπορείς να πάρεις τα πάνω σου και να στηρίξεις τη ζωή σου πάνω σε γερά θεμέλια που θα σε βοηθήσουν να ανασυγκροτηθείς!

♋ Καρκίνος

Γενικά

Μέσα στις δύσκολες συνθήκες που διανύουμε εσύ καταφέρνεις να είσαι δημιουργικός και να μην χάνεις το κουράγιο σου αλλά και την επιθυμία σου για όνειρα και σχέδια φίλε μου Καρκίνε. Πιο προβληματισμένος αυτή την εβδομάδα είσαι εσύ που έχεις γεννηθεί στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου σου όπου αναμένεται να δεχθείς πιέσεις για θέματα που αφορούν συνεργασίες / αλλά και οικογενειακές υποθέσεις. Βάζεις στα σκαριά αυτή την περίοδο επαγγελματικά σχέδια που θέλεις να προχωρήσεις, ενώ οι εμπνεύσεις σου σε βοηθούν να διαπρέψεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αρκετά μηνύματα, τηλεφωνήματα και μία αδημονία για ερωτικές εξελίξεις έχεις αυτή την εβδομάδα φίλε μου Καρκίνε. Μία ξαφνική ερωτική έκπληξη θα σε συναρπάσει μεσοβδομάδα, ενώ το πέρασμα της Αφροδίτης στο ζώδιο του Σκορπιού θα φωτίσει για τα καλά την αισθηματική σου ζωή!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ο Άρης πλέον σε ορθή φορά από το ζώδιο του Κριού σε βοηθά να δώσεις τον δικό σου αγώνα για τα επαγγελματικά σου προγραμματίζοντας τις αμέσως επόμενες κινήσεις σου! Στα οικονομικά σου είσαι προβληματισμένος.

♌ Λέων

Γενικά

Βρίσκεσαι σε μία περίοδο που πολλά αλλάζουν στην ζωή σου, στο σπίτι σου, στις συνήθειές σου και θέλεις να κάνεις μία νέα αρχή φίλε μου Λέοντα. Κάποιες ξαφνικές ειδήσεις για ζητήματα επαγγελματικά ή οικογενειακά φαίνεται ότι αποτελούν ένα κύμα ταραχής αυτή την εβδομάδα. Αποφάσεις που πρέπει να πάρεις για εργασιακές ή και οικονομικές υποθέσεις σου προσθέτουν ένα βάρος!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα αισθηματικά σου δεν είναι η προτεραιότητά σου σε αυτή την φάση, όμως πλέον ξέρεις πιο ώριμα και κατασταλλαγμένα τι θέλεις, τι αξίζεις και αναζητάς την σταθερότητα η οποία και θα έρθει. Μία ερωτική επικοινωνία θα την έχεις μέσα στην εβδομάδα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η εβδομάδα είναι εξαιρετική για τα επαγγελματικά σου, οι κόποι και οι προσπάθειές σου θα πιάσουν τόπο εν καιρώ. Κάποια δυσάρεστη είδηση ή συζήτηση για τα οικονομικά είναι μέσα στο πρόγραμμα.

♍ Παρθένος

Γενικά

Μία εβδομάδα επικοινωνιακή ανοίγεται μπροστά σου, στην πορεία της αλλάζεις διαθέσεις αλλά και τρόπο σκέψης και αυτό σε βοηθά πολύ! Ο Ερμής από το Σκορπιό σε κάνει παρατηρητικό και έτοιμο να διεισδύσεις σε πιο βαθιά κρυμμένα μυστικά, η αντίθεση του με τον Ουρανό σου φέρνει αποκαλύψεις. Πιέσεις για ζητήματα οικονομικά είναι μέσα στο πρόγραμμα. Στα αισθηματικά κυριαρχεί η διάθεση για φλερτ.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στον αισθηματικό τομέα υπάρχουν κάποιες ξαφνικές επικοινωνίες που σε ιντριγκάρουν και σε κάνουν να ξεφεύγεις από τα συνηθισμένα. Ένα νέο επικοινωνιακό φλερτ είναι μέσα στο πρόγραμμα των ημερών για αρκετούς από εσάς.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου είσαι αρκετά πιεσμένος αλλά και αγχωμένος για την πορεία των οικονομικών. Αξιοποίησε την εύνοια της εβδομάδας που αφορά την εύρεση λύσεων, προτάσεων, ιδεών που θα σε ανεβάσουν πολύ!

♎ Ζυγός

Γενικά

Είσαι μία ανάσα πριν αποχωρήσει η Αφροδίτη από το ζώδιο σου έτσι λοιπόν αυτή την εβδομάδα μπορείς να κάνεις τις απαραίτητες κινήσεις για να βελτιώσεις την ζωή σου και να περάσεις όμορφα, Αν έχεις γεννηθεί στο 3ο δεκαήμερο του Ζυγού είναι αναμενόμενο ότι οι μέρες θα είναι πιεστικές, με ισχυρό το αίσθημα της ευθύνης για ζητήματα οικογενειακά αλλά και με πιέσεις στα οικονομικά! Στον οικονομικό τομεά ωστόσο, αναμένεται να πάρεις δυνάμεις γιατί η είσοδος της Αφροδίτης στο Σκορπιό θα σε βοηθήσει στην ανάπτυξη του εισοδήματός σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Οι επιθυμίες σου είναι πολλές, όμως νιώθεις ότι υπάρχουν κάποια ανυπέρβλητα εμπόδια στα αισθηματικά και λειτουργείς αρκετά συγκρατημένα, ίσως και καχύποπτα! Το ζητούμενό σου είναι η επίτευξη της συναισθηματικής ασφάλειας και αυτό έρχεται σύντομα

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι κόντρες που αφορούν τις επαγγελματικές σου συνεργασίες συνεχίζονται και βρίσκεσαι σε ένα στάδιο που νιώθεις ανασφάλεια ή και αβεβαιότητα για την πορεία των οικονομικών σου! Κάνε λίγη υπομονή γιατί σύντομα τα δεδομένα θα αλλάξουν.

♏ Σκορπιός

Γενικά

Είσαι το τιμώμενο πρόσωπο της εβδομάδας φίλε μου Σκορπιέ! Προηγήθηκε Νέα Σελήνη στο ζώδιο σου, έχουμε τον Ερμή να κινείται στο δικό σου ζώδιο και σύντομα στο τέλος της εβδομάδας εισέρχεται και η Αφροδίτη. Διανύεις ένα στάδιο μεταμορφωτικών αλλαγών, ανοίγουν νέοι κύκλοι στη ζωή σου, παίρνεις σημαντικές αποφάσεις για την πορεία σου, αλλάζουν τα ζητούμενα και τα θέλω σου! Σύντομα νέες επιθυμίες γεννιούνται!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Με την Αφροδίτη να κινείται στο δικό σου ζώδιο διανύεις μία εποχή ανανέωσης και αναμόρφωσης στα αισθηματικά δεν παύει ωστόσο να υπάρχουν ξαφνικές νέες αποφάσεις που για την ώρα φέρνουν αλλαγές στο σκηνικό που υπήρχε ως σήμερα σε μία σταθερή σου σχέση.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Είσαι κουρασμένος από τις εξελίξεις που έχουν δημιουργηθεί στα επαγγελματικά σου όμως η περίοδος αυτή σε βοηθά να ανασυγκροτηθείς και να προγραμματίσεις τα επόμενα βήματά σου! Στα οικονομικά σου δεν σε φοβάμαι, είσαι σε περίοδο που μπορείς να τα καταφέρεις.

♐ Τοξότης

Γενικά

Το διάστημα αυτό φίλε μου Τοξότη είσαι κλεισμένος στο καβούκι σου, αναλογίζεσαι λάθη, πάθη, αδυναμίες και προσπαθείς να κάνεις έναν εσωτερικό απολογισμό του έτους. Μπορώ να πω ότι η βαριά διάθεση σου θα είναι έκδηλη στο περιβάλλον σου ενώ στην πορεία της εβδομάδας εσύ ο ίδιος μπορεί να θελήσεις να αποκοπείς από κάποια φιλικά πρόσωπα, ή και να πληγώσεις άθελά σου ένα πρόσωπο που αγαπάς πολύ! Μην βιάζεσαι να πάρεις πρωτοβουλίες αυτό το διάστημα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου θέλεις περισσότερα από αυτά που έχεις και αισθάνεσαι ότι κάποιες επιθυμίες σου παραμένουν στον πάγο και ότι δεν περνά από το χέρι σου κάτι να κάνεις για να αλλάξεις τα δεδομένα γύρω σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Κάποιες ειδήσεις για θέματα που αφορούν την εργασία σου σε γεμίζουν με άγχος, όμως θα τα καταφέρεις αρκεί να αξιοποιήσεις τις ιδέες σου! Μην ανακοινώνεις αυτή την περίοδο τα μετέπειτα βήματά σου! Στα οικονομικά οι πιέσεις συνεχίζονται!

♑ Αιγόκερως

Γενικά

Διανύεις μία περίοδο που δίνεις μεγαλύτερη έμφαση στις φιλίες και στις κοινωνικές σου επαφές, είσαι πιο αγαπητός στο περιβάλλον σου και δέχεσαι στήριξη στις προσπάθειές σου αγαπημένε μου Αιγόκερε. Ξαφνικές επικοινωνίες από άτομα φιλικά – είτε και από κάποιο φλερτ που υπάρχει στη ζωή σου – θα σε γεμίσουν με χαρά. Η ανησυχία της επαγγελματικής στασιμότήτας ή του παγώματος στα επαγγελματικά είναι έντονη.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Έτσι ξαφνικά το τηλέφωνο χτυπά από άτομο το οποίο δεν περίμενες να ακούσεις και αυτό σε αιφνιδιάζει ευχάριστα αυτή την εβδομάδα φίλε Αιγόκερε. Αν είσαι σε σχέση, μία ξαφνική πρόταση από το ταίρι σου θα σε συναρπάσει!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου διανύεις μία περίοδο στασιμότητας και μπλοκαρίσματος, δεν ξέρεις πώς να χειριστείς κάποιες καταστάσεις και βράζεις για την ώρα στο ζουμί σου! Δείξε ψυχραιμία και μην βιάζεσαι να δεις εδώ και τώρα τις εξελίξεις που θες. Τα οικονομικά είναι ευμετάβλητα!

♒ Υδροχόος

Γενικά

Φίλε μου Υδροχόε, αυτή την εβδομάδα επικεντρώνεσαι στα επαγγελματικά σου, σκέφτεσαι τους στόχους που έχεις για την πορεία σου και φροντίζεις να κάνεις τα βήματα εκείνα που στην πορεία θα φέρουν την εξέλιξη ή και την ανάδειξη που θες. Η εβδομάδα όμως έχει και τις εντάσεις της, ίσως γιατί εσύ είσαι αρκετά ευερέθιστος από τα τελευταία γεγονότα, ενώ η κατάσταση στο σπίτι, στην οικογένεια ή και στην προσωπική ζωή δεν φαίνεται να σε καλύπτει!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αποζητάς την ελευθερία και την αυτονομία σου και αισθάνεσαι ότι μία σχέση που ήδη υπάρχει σε βαραίνει και δεν σου επιτρέπει να είσαι ο εαυτός σου! Προσοχή τα ερωτικά καβγαδάκια τα οποία και θα ξεκινούν από εσένα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου είναι μία καλή περίοδος για σκέψεις, ιδέες και αποφάσεις που πολύ σύντομα θα σε ενεργοποιήσουν θετικά και θα σε παρακινήσουν για νέες σημαντικές ενάρξεις. Στα οικονομικά υπάρχει αστάθεια.

♓ Ιχθύς

Γενικά

Από αυτή την εβδομάδα βάζεις πλώρη για σχέδια που είναι να εκπληρωθούν ως το τέλος της χρονιάς φίλε μου Ιχθύ. Η εβδομάδα σε ευνοεί για αποφάσεις, συζητήσεις, συμφωνίες που θα μπορούν να έχουν μία εξαιρετική έκβαση. Οι πιέσεις για ζητήματα οικονομικά εξακολουθούν να υπάρχουν και αρκετές στιγμές μπορεί να αισθάνεσαι ότι δεν δέχεσαι στην στήριξη ή και την κατανόηση από το περιβάλλον σου !

Αισθηματικές Προβλέψεις

Νέες γνωριμίες στο προσκήνιο έρχονται και σε ξεσηκώνουν, ενώ το διαδίκτυο φαίνεται ότι γίνεται η πηγή των δικών σου φλερτ το επόμενο διάστημα. Μία ξαφνική έκπληξη σε κάνει να σκέφτεσαι ότι τα αδύνατα είναι δυνατά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου διανύεις μία περίοδο προβληματισμού όμως πρέπει άμεσα να κάνεις κάποιες κινήσεις και να πάρεις κάποιες αποφάσεις και η εβδομάδα σε βοηθά να έρθεις στις κατάλληλες επαφές που θα σε στηρίξουν. Στα οικονομικά σου είναι ζόρικα – το ξέρεις και το ξέρω- όμως μέσα από τις κατάλληλες κινήσεις που θα κάνεις αυτές τις μέρες θα μπορέσεις να βρεις και λύσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ