Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Αγωνία στη Θεσσαλονίκη: Στο 32% η θετικότητα, τι δείχνουν τα στοιχεία

Αγωνία επικρατεί στη Θεσσαλονίκη λόγω της διασποράς του κορωνοϊού, με τον υπουργό Υγείας Βασίλη Κικίλια να πραγματοποιεί την Τρίτη ενημέρωση για την κατάσταση του ΕΣΥ, στην οποία παρουσίασε σχέδιο έκτακτης ανάγκης για τη συμπρωτεύουσα, η οποία δοκιμάζεται σκληρά από την πανδημία. Σύμφωνα με στοιχεία του ΑΠΘ μάλιστα, η θετικότητα στη Θεσσαλονίκη αγγίζει το 32%, υπάρχει μεγάλη διασπορά στην κοινότητα και το σύστημα υγείας βρίσκεται στο «κόκκινο». «Η θετικότητα με βάση το ΑΠΘ είναι 32%. Αυτή είναι μια τεράστια διασπορά. Αυτό εξηγεί και το lockdown, όμως πρέπει να προβληματίσει όλους μας για τον τρόπο που συμπεριφερθήκαμε τον τελευταίο καιρό και πώς επεκτάθηκε η νόσος», είπε σχετικά ο Βασίλης Κικίλιας, έχοντας τονίσει πως «ήρθε η μεγάλη στιγμή της μεγάλης μάχης στη Θεσσαλονίκη», καθώς, όπως είπε, «δεν προσέξαμε».

9 σχόλια:

  1. Πω πω ρε φίλε το 1/3 της πόλης θα μας αφήσουν!!!!!!!!!!
    κρίμα τους ανθρώπους κ να φανταστείς οτι δεν έβλεπαν κ σκαι...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για το ΣΚΑΙ και τα αλλα παιδακια της πανΔΗμιας φταινε οι πολιτες και τα λεωφορεια με τους παστωμενους πολιτες....Ξυπνα λαε και δες αυτο που συμβαινει πραγματικα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. εχεις απολυτο δικαιο κ. κικιλια δεν προσεξαμε , οχι ομως τωρα στην καλπη....
    θα ειμαστε προσεκτικοι πλεον την ψηφο και τα ματια μας αδερφε.
    εχετε σκασει τους νομους μας με ξενοφερτους με τουριστες χωρις τεστ βουλιαξε η μακεδονια απο βαλκανια και αλβανια για γεωργικες ασχολειες το καλοκαιρι η χαλκιδικουλα για βουτιες και κατα τα αλλα εγω εστειλα λαθος σμσ μετακινησης ειμαι ο φταιχτης;
    να μην σου πω πως το λεμε αυτο στο χωριο μου : ΔΕΙΛΟι για τις ευθυνες
    σας..
    αει απο εκει και δεν θα χωνεψω το μεσημεριανο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Oι αρνητές της ατομικής ευθύνης. Αυτοί βρίσκονται στα αριστερά ή στα πολύ δεξιά του πολιτικού φάσματος. Εχουν μπολιαστεί με τη μεταφυσική πίστη ότι το κράτος μπορεί και πρέπει να τα κάνει όλα, ενώ η μόνη υποχρέωση των πολιτών είναι να αγωνίζονται ώστε να γίνει το κράτος πανταχού παρών και τα πάντα πληρών μηχανισμός. Είναι περίεργο, δε, ότι ζητούν ατομική ευθύνη του καθενός στον αγώνα για ένα μέλλον με καλύτερη (κατά τους ίδιους) ζωή, αλλά αρνούνται την ατομική ευθύνη στο παρόν για να ζήσουν οι πολίτες και να αγωνίζονται.

      Διαγραφή
    2. Mπουρδοφιλοσοφιες!

      Διαγραφή
    3. Πως γίνεται να βρίσκουμε ότι φταίει ο κόσμος έτσι πολύ εύκολα κ με ελαφρά την καρδία κ όλοι αυτοί που πτώχευσαν μια χώρα κ τώρα εδώ κ δέκα χρονια την ξεπουλάνε, να κυκλοφορούν ελεύθεροι κ να μας δείχνουν ΕΜΑΣ με το δάχτυλο ??????????
      Και το χειρότερο όλων??????
      Να έχουν ξεδιάντροπους < Ελληνες> που να τους υποστηρίζουν ακόμα !!!
      Αυτό για την ατομική ευθύνη να το πεις στις 600000 Ελληνες που έφυγαν για να μπορέσουν να επιβιώσουν την τελευταία δεκαετία !!
      Αυτά που λέει ο δικός σου για ψεκασμένους ΈΠΡΕΠΕ να τα πει προεκλογικά, ΤΌΤΕ ΠΟΥ ΜΑΣ ΈΛΕΓΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΊΑ..!
      ΝΤΡΟΠΗ ΠΙΑ!! ΝΤΡΟΠΗ!! ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗΔΕΣ!!

      Διαγραφή
  4. Ἀγωνία εἶχαν καί γιά τό millennium bug, γιά πυρηνικό ὄλεθρο, γιά νά μή λειώσουν οἱ πάγοι καί καλυφθοῦν ἀπό τήν θάλασσα οἱ παραθαλάσσιες πόλεις, μήπως πεθάνουν ἀπό νόσο τρελλῶν ἀγελάδων, ἀπό ψευτοπανδημία πτηνῶν καί χοίρων (σἂν τήν τωρινή ψευδοπανδημία κοροϊδοϊοῦ) μήπως πέσῃ ὁ οὐρανός καί τούς πλακώσῃ κ.τ.λ.. Πάντα θά ὑπάρχουν ψεκασμένοι. Τώρα ὅμως ἔχουν τό πάνω χέρι ὅσοι τούς κατευθύνουν, καί ἐπιβάλλουν τήν ὀλεθρία ψευτοκαραντῖνα τους στήν μισή ἀνθρωπότητα._

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δυστυχώς και σήμερα υπάρχουν φανατικοί "χριστιανοί" (αντι)δημοκρατικής συμπεριφοράς,
    οι οποίοι με το πρόσχημα της "ακραιφνούς" ορθοδοξότητάς τους, κατακρίνουν, σπιλώνουν, συκοφαντούν,
    θα 'θελαν να δολοφονήσουν - ει δυνατόν - όσους εκφράζουν άλλη άποψη από την δική τους. Εννοείται
    πως θεωρούν εαυτούς αλαθήτους, πάντα εν ονόματι της πίστεως! Ο φανατισμός σήμερα δεν στρέφεται
    εναντίον μαρμάρων, αλλά εναντίον προσώπων. Αυτός όμως ο χριστιανοφασισμός δεν περνάει στις μέρες
    μας. Ακόμα κι αν υπάρχουν - ακόμα δυστυχώς - εξουσίες που υπολογίζουν τον φανατισμό και την
    μισαλλοδοξία τοιούτων χριστιανών. H χειρότερη μορφή φασισμού "Δεν" είναι η αριστερόστροφη
    αλλά o χριστιανοφασισμός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Από την αρχή μέχρι το τέλος, πετάς μόνο λάσπη.
    2.000 χρόνια η ίδια δουλειά γίνεται, δηλ. η αμφισβήτηση και το δικαστήριο του Χριστού και των μαθητών του. Απ' ότι βλέπω επέλεξες Τον ρόλο σού στο στη δίκη.
    Είναι δύσκολο να αποδράσεις από τα δεσμά του ουμανιστικου ορθολογισμού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ