Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Διαδικτυακή συναυλία το βράδυ της 17 Νοέμβρη από τον «Μπούσουλα»

Αντιφασιστικό αφιέρωμα μουσικής και λόγου με τίτλο «Τα τραγούδια της φωτιάς που καίει ακόμη», στο πλαίσιο του εορτασμού της επετείου της εξέγερσης του Πολυτεχνείου θα παρουσιάσει το μουσικό σχήμα «Μπούσουλας». Η συναυλία θα παρουσιαστεί το βράδυ της 17 Νοέμβρη και ώρα 21:00, μαγνητοσκοπημένη μέσω youtube και facebook και μέσα από τη σελίδα της ΚΕΠΑ «Χώρος Τεχνών Δήμου Βέροιας». Το αφιέρωμα συμπεριλαμβάνει -μεταξύ άλλων- τραγούδια των Μ. Θεοδωράκη, Γ. Μαρκόπουλου, Σ. Ξαρχάκου, Μ. Λοίζου, Θ. Μικρούτσικου . Θα αποδοθούν παράλληλα, κείμενα Ελλήνων και ξένων συγγραφέων.


2 σχόλια:

  1. Και ξαφνικά όλοι έγιναν αντιστασιακοί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οταν λέμε αντιφασιστικό, ξέρουμε τι σημαίνει η λέξη. Εννοούμε τους πεινασμένους, ξεπαγιασμένους, πεινασμένους, ακρωτηριασμένους, νεκρούς φαντάρους μας στα βουνά της Πίνδου το 1940; Υπήρξαν κι άλλοι μετα απο τότε; Μπορούμε να υποθέσουμε αντιφασίστες τους ΑΝΤΙΦΑ, επι παραδείγματι; Αντιφασίστες , ας πούμε, εννοούμε Παπουτσή, Δαμανάκη και τον υπόλοιπο συρφετό, τα ανεμομαζώματα; Για να καταλάβω ο κακόμοιρος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ