Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τα Ζώδια της εβδομάδας (30/11 - 6/12)

Ο Ερμής στο ζώδιο του Σκορπιού, σχηματίζει όψη Εξάγωνου με τον Κρόνο στον Αιγόκερω, στις 30 Νοεμβρίου 2020! Η ομολογουμένως αυτή, ωφέλιμη όψη, μας κάνει πιο οργανωτικούς, ρεαλιστές, σοβαρούς και απόλυτα προσγειωμένους! Στις επικοινωνίες μας, ο λόγος μας είναι πλέον πιο ουσιαστικός και εύστοχος και η εκφραστική μας ικανότητα, τελειοποιεί τις συμφωνίες και τις συναναστροφές μας. Επιπλέον, κάποια παρελθοντικά λάθη και εκκρεμότητες θα επανέλθουν, δίνοντας μας την ευκαιρία να τα διορθώσουμε με ώριμη και ευσυνείδητη διάθεση! Τα πιο τυχερά, είναι κυρίως τα Γήινα και τα Υδάτινα ζώδια του 3ου δεκαημέρου.

♈ Κριός

Γενικά

Νέα Εβδομάδα με Πανσέληνο Έκλειψη Σελήνης στους Διδύμους, και εσύ αγαπητέ μου Κριέ είσαι σε πνευματική εγρήγορση έτοιμος να τα πεις έξω από τα δόντια ή και να θέσεις τελεσίδικα. Δεν είναι η ιδανική στιγμή για παρορμητικές αποφάσεις αλλά ούτε και για καβγάδες, θυμήσου ότι δεν έχεις πάντα σε όλα δίκιο. Το τρίγωνο Αφροδίτης – Ποσειδώνα που σχηματίζεται στο τέλος της εβδομάδας προσφέρει μία ανακούφιση ψυχολογική και οικονομική!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου αυτή την εβδομάδα θα μου είσαι καβγατζής, ίσως επειδή πιέζεσαι, ή δεν σου αρέσει η κατάσταση που τώρα υπάρχει. Βάλε νερό στο κρασί σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά είσαι σε αναμονή εξελίξεων και λαμβάνεις νέα τα οποία σε ικανοποιούν και σου δίνουν ανακούφιση! Στα οικονομικά αναμένεται βελτίωση.

♉ Ταύρος

Γενικά

Αυτή την εβδομάδα αγαπητέ μου Ταύρε με την Πανσέληνο Έκλειψη Σελήνης στους Διδύμους εντείνονται οι ανασφάλειες σου τόσο οι οικονομικές όσο και οι συναισθηματικές. Δεν είναι ιδανικό διάστημα για να έχεις μεγάλες απαιτήσεις ή για να επιβάλεις τα θέλω σου! Στις 6/12 με το τρίγωνο Αφροδίτης – Ποσειδώνα ζεις όμορφες στιγμές και βελτιώνονται οι σχέσεις σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Το κλίμα στην αισθηματική σου ζωή είναι ιδανικό, αρκεί εσύ να μην παρασυρθείς σε ζήλιες και σε απαιτήσεις που μόνο κακό μπορούν να κάνουν στην παρούσα φάση.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά συνεχίζουν να σε αγχώνουν και να σε πιέζουν κλείνεις όμως κάποιες εκκρεμότητες . Στα οικονομικά είσαι σε ένα προσωρινό αδιέξοδο όμως μέσα από συζητήσεις που θα κάνεις θα βρεις λύσεις.

♊ Δίδυμος

Γενικά

Εξαιρετικά σημαντική η νέα εβδομάδα γιατί σχηματίζεται η Πανσέληνος – Έκλειψη Σελήνης στο ζώδιο σου που εντείνει το αίσθημα της νευρικότητας στην καθημερινότητά σου! Οι σχέσεις σου έρχονται στα άκρα και κάνεις κάποια ξεκαθαρίσματα που σκεφτόσουν εδώ και πολύ καιρό! Μία ικανοποίηση για ένα επαγγελματικό ζήτημα θα σου προσφέρει ενθουσιασμό!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ότι δεν προχωρά και δεν εξελίσσεται στα αισθηματικά σου παίρνεις την απόφαση να το αφήσεις μία και καλή πίσω σου και το καταφέρνεις πολύ καλά αγαπημένε μου Δίδυμε! Σημαντική στιγμή έρχεται για την πορεία μίας σχέσης ή και της αισθηματικής σου ζωής!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Βρίσκεσαι στο μεταίχμιο αποφάσεων στα επαγγελματικά σου και προκύπτουν κάποιες αναπροσαρμογές που σε αγχώνουν. Στα οικονομικά σου δεν έχεις σημαντικές μεταβολές

♋ Καρκίνος

Γενικά

Αυτή την εβδομάδα έχεις τις κλειστές σου αγαπημένε μου Καρκίνε, νιώθεις ότι βρίσκεσαι σε μία στασιμότητα και ότι οι ευθύνες, οι πιέσεις και οι υποχρεώσεις δεν έχουν τελειωμό! Είναι η στιγμή που συνειδητοποιείς ότι τρέχεις και προσπαθείς για όλους, ξεχνώντας και παραμελώντας τον ίδιο σου τον εαυτό ! Το πρώτο Σαββατοκύριακο του Δεκεμβρίου όμως αναμένεται άκρως ικανοποιητικό για την πορεία των αισθηματικών σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ενώ η εβδομάδα είναι βαριά σε διάθεση και δεν έχεις όρεξη για πολλές κουβέντες, μπορώ να πω ότι φτάνοντας στο Σαββατοκύριακο λαμβάνεις ένα νέο που σε ικανοποιεί και σε παρασύρει σε νέα όνειρα για την πορεία σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου συνεχίζονται οι μάχες, οι κόντρες και οι ανησυχίες, δώσε τον καλύτερο εαυτό σου και δεν θα χάσεις. Κάποιες ανασφάλειες στα οικονομικά είναι προσωρινές.

♌ Λέων

Γενικά

Έρωτας ή Φιλία; Φιλία ή Έρωτας αυτό το ερώτημα καλείσαι να απαντήσεις αυτή την εβδομάδα με την Πανσέληνο Έκλειψη Σελήνης στους Διδύμους. Αιφνιδιαστικές θα είναι οι ειδήσεις και τα νέα από ένα άτομο που έχεις τώρα σημαντική εξέλιξη στα αισθηματικά! Νέες επιθυμίες γεννιούνται τώρα και μπορώ να πω ότι η ζωή σου έχει μία θετική τροπή , μία ξαφνική αλλαγή! Η ψυχολογία σου βελτιώνεται!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ανατρεπτικό είναι το διάστημα αυτό για τα αισθηματικά σου όμως μπορώ να πω ότι σε βοηθά να ξεμπλοκάρεις και να δεις κάποιες καταστάσεις με διαφορετικό μάτι. Οι εκπλήξει δεν λείπουν!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Διανύεις μία περίοδο όπου μπορείς να κάνεις σταδιακά επανεκκίνηση στα επαγγελματικά σου σχέδια. Στα οικονομικά χρειάζεται να έχεις λεπτούς χειρισμούς!

♍ Παρθένος

Γενικά

Δύσκολη είναι η εβδομάδα σου φίλε μου Παρθένε, ιδιαίτερα στο ξεκίνημά της που έχουμε την Πανσέληνο Έκλειψη Σελήνης στους Διδύμους. Ζητήματα που αφορούν την προοπτική της καριέρας σου αποτελούν αυτή την περίοδο μία πολύ μεγάλη ανησυχία και υπάρχουν ανακατατάξεις που σου γεννούν όλη αυτή την ένταση τώρα. Το τέλος της εβδομάδας ωστόσο είναι τρυφερό, ζεστό, αγαπησιάρικο και σου γεμίζει τις μπαταρίες.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η Αφροδίτη από τον Σκορπιό φέρνει τρυφερά τετ α τετ που σε ανεβάζουν πολύ ενώ το Σαββατοκύριακο που έρχεται αναμένεται να είναι για σένα ένα από τα πιο ρομαντικά της χρονιάς.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικά αδιέξοδα και πιέσει για την εργασία θα έχεις αυτή την εβδομάδα, όμως θα πρέπει να σκεφτείς με έναν τρόπο διαφορετικό και να κάνεις μία μεγάλη αλλαγή! Τα οικονομικά σου για την ώρα δεν σε προβληματίζουν.

♎ Ζυγός

Γενικά

Αυτή την εβδομάδα έχεις την ανάγκη να ξεφύγεις από την συνηθισμένα και η Πανσέληνος Έκλειψη Σελήνης στους Διδύμους σε κάνει να επιθυμείς να δραπετεύσεις εδώ και τώρα από την ρουτίνα σου! Μία ξαφνική είδηση, μία σημαντική πρόταση, ένα μεγάλο νέο θα σε ενεργοποιήσουν με τρόπο θετικό!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα ερωτικά πάθη φουντώνουν αλλά και η διεκδικήσεις κατακτήσεις που σε εξιτάρουν και σε κάνουν να ξεφύγεις από την βαρεμάρα του περασμένου διαστήματος. Αυτό που πρέπει να περιορίσεις αυτό το διάστημα είναι τις ανασφάλειες και τις υπερβολικές απαιτήσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου η εβδομάδα δεν είναι και τόσο ιδανική, έχει άγχος και σκέψεις πολλές που σε κάνουν να βλέπεις τις καταστάσεις γύρω σου όλες μαύρες. Χαλάρωσε γιατί σύντομα θα φτιάξει η κατάσταση! Στα οικονομικά σου έχεις χαρούμενα νέα που σε τονώνουν!

♏ Σκορπιός

Γενικά

Αρκετό άγχος έχεις κατά την διάρκεια της νέας εβδομάδας φίλε μου Σκορπιέ, αφού η Πανσέληνος Έκλειψη Σελήνης έρχεται για να προβληματίσει τον οικονομικό τομέα αλλά σου ξύνει και κάποιες παρελθοντικές πληγές στα αισθηματικά σου! Η κατάσταση αυτή δεν έχει διάρκεια γιατί καθώς οδεύουμε στο Σαββατοκύριακο το τρίγωνο της Αφροδίτης από το ζώδιο σου με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύες , σου κάνει δώρο τις πιο ρομαντικές στιγμές που έχεις ζήσει μέσα το 2020.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στο ξεκίνημα της εβδομάδα υπάρχει ένα αδιάφορο κλίμα στα αισθηματικά που σε κάνει να τρώγεσαι με τα ρούχα σου! Στο τέλος της εβδομάδας είναι φανερό ότι λαμβάνεις την ικανοποίησή σου και ζεις απίστευτες στιγμές στα αισθηματικά σου που σε οδηγούν στο ωραιότερο φινάλε 2020

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η ανησυχία των οικονομικών δεν σε αφήνει να σκεφτείς τίποτα περισσότερο κατά την διάρκεια αυτής της εβδομάδας φίλε μου Σκορπιέ! Τα επαγγελματικά είναι κάπως στάσιμα.

♐ Τοξότης

Γενικά

Μία πολύ σπουδαία εβδομάδα ανοίγεται μπροστά σου Τοξότη μου , αφού σχηματίζεται η Πανσέληνος – Έκλειψη Σελήνης στο απέναντι ζώδιο για σένα, στους Διδύμους! Σημαντικές ανακατατάξεις γίνονται τώρα στις σχέσεις σου, ενώ δεν λείπουν και οι χωρισμοί, οι διαφωνίες και οι προσωρινές απογοητεύσεις! Το ατού σου αυτή την εβδομάδα είναι ότι δίνονται λύσεις σε ζητήματα οικογενειακά τα οποία και σε βάραιναν.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Δε την λες και την πιο ωραία εβδομάδα για τα ερωτικά σου αφού η Πανσέληνος Έκλειψη Σελήνης κλονίζει τα σταθερά θεμέλια μίας σχέσης ή και προκαλεί μεγάλο εκνευρισμό για την εξέλιξη μίας ερωτικής ιστορίας!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου ήρθε η στιγμή να αποφασίσεις με ποιους ανθρώπους μπορείς να εργαστείς σταθερά και με ποιους όχι. Τα οικονομικά εξακολουθούν να είναι πιεσμένα.

♑ Αιγόκερως

Γενικά

Οι ρυθμοί σου αλλάζουν αυτή την περίοδο με την Πανσέληνο – Έκλειψη Σελήνης στους Διδύμους η οποία και σε καλεί να προσαρμοστείς Αιγόκερέ μου σε νέα δεδομένα, τόσο στα επαγγελματικά όσο και σε θέματα που αφορούν την ρουτίνα και την καθημερινότητα σου! Η εβδομάδα έχει το άγχος της με τις υποχρεώσεις που τρέχουν και δεν μπορείς να τις ολοκληρώσεις. Το τέλος της εβδομάδας αναμένεται εξαιρετικό για μία φιλική επικοινωνία που θα σου δώσει μεγάλη χαρά.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Δεν έχεις και πολύ χρόνο ή και διάθεση αυτή την εβδομάδα για τα αισθηματικά σου, ωστόσο το Σαββατοκύριακο που ακολουθεί αναμένεται μία τρυφερή επαφή που θα εκπληρώσει κάποιο σχέδιο και επιθυμία σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Αναπροσαρμογές γίνονται στην εργασία και υπάρχουν νέα τα οποία και σου προκαλούν εκνευρισμό. Στα οικονομικά υπάρχει αστάθεια.

♒ Υδροχόος

Γενικά

Αυτή την εβδομάδα παίρνεις την απόφαση να ακολουθήσεις την καρδιά σου, να κάνεις αυτό που λέει η ψυχή σου όποιο και να είναι το κόστος! Λάθη του παρελθόντος στα αισθηματικά αναγνωρίζονται και βλέπεις τα αποτελέσματά τους ! Στα επαγγελματικά σου κάνεις νέα σχέδια που σου δίνουν ελπίδα και πίστη!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά συμβαίνουν τώρα ραγδαίες εξελίξεις που καλείσαι να κάνεις κάποιες επιλογές προκειμένου να ξεκαθαρίσει το τοπίο! Μπορώ να πω όμως ότι το σημείο που διανύεις είναι εξαιρετικά σημαντικό για την πορεία μίας σχέσης.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου η εβδομάδα είναι εξαιρετική για να κάνεις νέα δημιουργικά σχέδια ενώ στα οικονομικά σου λαμβάνεις μία μορφή ανταμοιβής.

♓ Ιχθύς

Γενικά

Αρκετά ευερέθιστη είναι η νέα εβδομάδα σε συναισθηματικό επίπεδο φίλε μου Ιχθύ, όπου παρατηρείς τη ζωή σου να αλλάζει και οι βάσεις σου να μην είναι πλέον οι ίδιες και αυτό σε αγχώνει πολύ! Ανακατατάξεις που αφορούν το σπίτι, την οικογένεια, την εργασία σε φορτίζουν με πολύ στρες. Στο τέλος της εβδομάδας, το τρίγωνο Αφροδίτης- Ποσειδώνα εκπληρώνει ένα σχέδιο μία επιθυμία σου και ανακτάς την πίστη σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου αμφιταλαντεύεσαι είσαι μπερδεμένος όμως προς το τέλος της εβδομάδας φαίνεται ότι λαμβάνεις μία είδηση που σου λύνει κάθε ανησυχία και σε κάνει να απολαμβάνεις όμορφες στιγμές.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου είσαι σε μεγάλη ανησυχία αυτή την περίοδο και προκύπτουν αλλαγές που σε στεναχωρούν! Τα οικονομικά ακόμα πιεσμένα, υπομονή ως τις 7/1.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ