Quantcast

http://picasion.com/

Video «θησαυρό» βρήκαμε στο YouTube: Όταν η Βέροια διασκέδαζε σε cult ρυθμούς!

Από νησιώτικα μέχρι και Μάικλ Τζάκσον

Ένα video «θησαυρός» κυκλοφορεί εδώ και μερικές ημέρες στο YouTube και ήδη αποτελεί αντικείμενο συζήτησης για πολλούς συμπολίτες μας που βιώσαν εκείνες τις μαγικές νύχτες της δεκαετίας του 1980 στη Βέροια. Είναι κοινό μυστικό πως η πρωτεύουσα της Ημαθίας διέθετε την κορυφαία διασκέδαση στη Κεντρική Μακεδονία. Εκατοντάδες πολίτες από Κοζάνη, Έδεσσα, Γιαννιτσά, Κατερίνη, Κολινδρό, Σκύδρα, Χαλκηδόνα, αλλά και άλλες περιοχές, επέλεγαν να έρθουν στην πόλη μας που... δεν κοιμόταν ποτέ! 

Κάθε μέρα της εβδομάδας ήταν... Σάββατο! Τα μαγαζιά δεν έκλειναν ποτέ και το κέφι κρατούσε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Εκείνη την εποχή είχε ανοίξει το Club «Mamounia» ένα μαγαζί που έγραψε την δική του ιστορία. Μάλιστα, είχε βγει και ένα φανταστικό διαφημιστικό σποτάκι στην τηλεόραση που ήταν όλα τα λεφτά! 

Τώρα τι; Μετά από τρεις δεκαετίες περίπου, όπου κυριάρχησε η μόδα των «κρύων» μπαρ, πιστών στη ρήση «στέκομαι – με – ένα – ποτό – στο – χέρι – σερφάρω – στο – κινητό – νομίζοντας – πως – διασκεδάζω», τα θρυλικά «Μamounia», μας φέρνουν αναμνήσεις και νοσταλγία. Αναπολούμε τις αξέχαστες εποχές, όπου ακούγαμε από νησιώτικα μέχρι και Μάικλ Τζάκσον. 

Παρακολουθήστε με προσοχή, το παρακάτω video και θα καταλάβετε ακριβώς τι εννοούμε: 

6 σχόλια:

  1. Μάγκες, για να μην κοροιδευόμαστε μεταξύ μας, πρωτεύουσα της νυχτερινής διασκέδασης των '80'ς ήταν ο Γίδας και με πολύ μεγάλη διαφορά. Πολλά χρόνια μπροστά, τα μαγαζιά που ανοίγανε τότε και πολλά σε αριθμό, θερινά και χειμερινά. Αλλά τουλάχιστον τώρα, έχουμε Ευρώ!!! Μουαχαχαχαχαχαχα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Υπάρχει κρούσμα σε νηπιαγωγίο της Βέροιας σε γονιό και ο μαθητής δεν ξέρουμε αν έχει ή δεν έχει κορονοιο μιας και δεν του εκανε κανενας τεστ. Αντί να ασχοληθήτε με σοβαρά θέματα όλο με χαζομάρες ασχολήστε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσυ Σαβαρατέτοιε δεν πηδούσες. Μίτινγκ κάναμε. Απορω πως την πατησες ετσι. Ο άλλος ειδε την καθηγήτριά του. Αυτες δεν λικνίζονται δηάδή; Το κλείδώνουν και πάνε για εσπερινό στον Αγιο Σάββα;

      Διαγραφή
  3. Έτσι διασκεδάζαμε με ΠΑΣΟΚ!!!!! Να θυμούνται οι παλιότεροι και να μαθαίνουν οι νεότεροι!!! Αλήθειες που δεν πρόκειται να σας πει κανείς!! Με το ΠΑΣΟΚ περάσαμε ζωή χαρισάμενη.. με το ροδάκινο στη χωματερή χορτάσαμε γλυκό ψωμάκι!!!! Προσδοκώ Ανάσταση ΠΑΣΟΚ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ