Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τι ανέβασαν οι Βεροιώτες τον Οκτώβριο στο Instragram

Το instagram έχει μπει για τα καλά στην ζωή μας και καθημερινά χιλιάδες συμπολίτες μας το χρησιμοποιούν φανατικά. Είτε με φίλτρα, είτε χωρίς επεξεργασία, ανεβάζουν φωτογραφίες και stories δημιουργώντας το δικό τους φωτογραφικό άλμπουμ που είναι ανοιχτό για όλους τους ακόλουθους. Άνθρωποι από τον πολιτικό, κοινωνικό, αθλητικό, καλλιτεχνικό και επιχειρηματικό κόσμο της Βέροιας παρουσιάζουν τις προσωπικές και επαγγελματικές στιγμές τους, μέσα από μια άλλη οπτική γωνία. «Mια εικόνα, χίλιες λέξεις» λοιπόν... Δείτε τo Οκτωβριανό Instagram της Βέροιας:

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

No filter, just Βέροια sky!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Βεροιώτης.gr (@veriotis.gr) στις

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Δραση 9η - Την Τετάρτη 14 Οκτωβρίου πραγματοποιήσαμε επίσκεψη στο Βυζαντινό Μουσείο Βέροιας. Έκθεση με τίτλο «Φωτίζοντας τόπους σκοτεινούς». Έρευνα της Αγγελικής Κοτταρίδου και των συνεργατών της σε παλιές αποθήκες εκκλησιών του κάμπου και της Βέροιας. Παλιά μανουάλια μαζί με παλιούς πολυελαίους έρχονται να φώτίσουν σύγχρονους δρόμους. Εξαιρετικά εμπνευσμένη δουλειά. #kemaed #kentromerimnas

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ΚΕΝΤΡΟ ΜΕΡΙΜΝΑΣ ΑΜΕΑ ΒΕΡΟΙΑΣ (@kentro_me 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Back to the studio! @tasos_protopsaltou by @lianidismanos

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Opera Director & Scenographer (@tasos_protopsaltou) στις

1 σχόλιο:

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ