Quantcast

http://picasion.com/

Οριστικό: Δικαίωση Τσαβδαρίδη στο Εκλογοδικείο

Δικαιώθηκε από το Εκλογοδικείο ο Λάζαρος Τσαβδαρίδης μετά την προσφυγή που είχε καταθέσει ο Φώτης Κουτσουπιάς, συνυποψήφιος βουλευτής με τη ΝΔ στις εκλογές της 7ης Ιουλίου 2019. Θυμίζουμε ότι ο κ. Κουτσουπιάς είχε υποστηρίξει ότι ο κ. Τσαβδαρίδης δεν είχε δικαίωμα να θέσει υποψηφιότητα λόγω της θέσης του ως νομικός σύμβουλος του Δήμου Βέροιας. Τελικά, η Δικαιοσύνη δικαίωσε τον βουλευτή Ημαθίας απορρίπτοντας την προσφυγή. Μετά την ανακοίνωση της απόφασης, ο Λάζαρος Τσαβδαρίδης έκανε την παρακάτω δήλωση:

«Η Απόφαση ΔΙΚΑΙΩΣΗΣ μου από το Εκλογοδικείο απέναντι στην αμφισβήτηση της εκλογής μου ως Βουλευτή Ημαθίας από τον συνυποψήφιό μου κ. Κουτσουπιά, ολοκληρώνει μία περίοδο σχετικής αστάθειας στην οριστική εκπροσώπηση της Ημαθίας μας στη Βουλή.
Η απονομή της Δικαιοσύνης, τις αποφάσεις της οποίας πάντα και σε κάθε περίπτωση θα τιμώ και θα σέβομαι, ασφαλώς και με γεμίζει βαθιά ικανοποίηση. Στην ουσία της όμως, δεν αλλάζει ούτε κατά το ελάχιστο την καθημερινότητά μου ως ενεργού πολίτη και ως εκπροσώπου του τόπου μου στο Ελληνικό Κοινοβούλιο.

Θα συνεχίσω να είμαι καθημερινά παρών στα κοινωνικά και πολιτικά δρώμενα της πατρίδος μου και θα προσπαθώ με όλες μου τις δυνάμεις να αναδεικνύω όλα τα φλέγοντα ζητήματα της Ημαθίας μας στα Κέντρα των Αποφάσεων, διεκδικώντας τις καλύτερες λύσεις επ’ ωφελεία των πολιτών.

Ευχαριστώ όλες τις Ημαθιώτισσες και όλους τους Ημαθιώτες για την συνεχή αγάπη, συμπαράσταση και εμπιστοσύνη όλο το προηγούμενο χρονικό διάστημα».

ΛΑΖΑΡΟΣ ΤΣΑΒΔΑΡΙΔΗΣ
Βουλευτής ΝΔ Ημαθίας

3 σχόλια:

  1. Απαράδεκτη η ένσταση Κουτσουπιά. Το εκλογικό αποτέλεσμα ήταν ξεκάθαρο και οποιαδήποτε μεταβολή του θα νόθευε την βούληση των ημαθιωτών. Εξάλλου η υποψηφιότητα του είχε επικυρωθεί ως προς το παραδεκτό. Με τον άλλο bad looser τον Τόλκα τι έγινε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ακριβώς όπως το έθεσες μεγάλε.απαραδεκτη η ένσταση.το αποτέλεσμα ητω ξεκάθαρο και θα ήταν νοθεία στην σωστή ψήφο των Ημαθιωτων.λιγους σωστούς έχουμε.αν χάσουμε και αυτούς θα σβήσει εντελώς η Ημαθια.τουλαχιστον ο Λαζαρος είναι μαχητής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΤΩΝ ΨΗΦΩΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΤΥΠΙΚΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΤΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΝΟΜΟ. Η "ΚΟΝΤΡΑ" ΑΥΤΗ ΕΙΧΕ ΩΣ ΒΑΣΗ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΥΠΙΚΟ ΜΕΡΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΗΘΙΚΟ ΚΑΙ ΝΟΜΙΜΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ