Quantcast

http://picasion.com/

Θετικός στον κορωνοϊό παίκτης του Φιλίππου

Αναβλήθηκε ο αγώνας με τον Πανερυθραϊκό - Κλειστό για απολύμανση το ΔΑΚ Βικέλας
Η Δ.Ε. του τμήματος καλαθοσφαίρισης ανακοινώνει την ύπαρξη θετικού κρούσματος COVID-19 σε αθλητή της ανδρικής ομάδας. Το κρούσμα διεγνώσθη θετικό την Τετάρτη 7 Οκτωβρίου. Σε άμεση συνεργασία με τις αρμόδιες αρχές, τον ΕΟΔΥ, την ΕΟΚ και τη Δημοτική Αρχή λήφθηκαν όλα τα απαραίτητα μέτρα υγιεινής, ακολουθώντας όλα τα απαραίτητα πρωτόκολλα. Οι προπονήσεις του τμήματος αναβάλλονται μέχρι νεωτέρας, όπως και ο επερχόμενος αγώνας της ομάδας στην Αθήνα με τον Πανερυθραικό.

«Ευχαριστούμε θερμά τις αρχές και την Ομοσπονδία για τα γρήγορα αντανακλαστικά, την αγαστή συνεργασία και την άμεση ανταπόκριση στο αίτημά μας. Γνώμονας των ενεργειών μας είναι πρωτίστως και αδιαπραγμάτευτα η υγεία των αθλητών, των προπονητών, των οικογενειών τους και του κοινωνικού συνόλου γενικότερα. Θα συνεχίσουμε να τηρούμε τα πρωτόκολλα και τις απαραίτητες διαδικασίες για να ξεπεράσουμε ως ομάδα και οργανισμός και αυτόν το σκόπελο με τον πλέον ενδεδειγμένο τρόπο» κατέληξε στην ανακοίνωσή του ο σύλλογος της Ημαθίας.


Ανακοίνωση ΕΟΚ για αναβολή του Πανερυθραϊκός – Φίλιππος Βέροιας


Εξαιτίας επιβεβαιωμένου κρούσματος ιού covid 19 στο σωματείο ΑΠΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ , ο αγώνας μεταξύ των σωματείων ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΙΚΟΣ ΑΣ – ΑΠΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ της 10/10/2020 για την 2η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής κατηγορίας, αναβάλλεται και ορίζεται να διεξαχθεί στις 21/10/2020 και ώρα 17.00 στο κλειστό γυμναστήριο «ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΑΛΑΙΤΖΗΣ».

Κλειστό για 2 ημέρες το ΔΑΚ Βικέλας

Το ΚΑΠΑ Δήμου Βέροιας ενημερώνει ότι το κλειστό γυμναστήριο του ΔΑΚ Βικέλας θα παραμείνει κλειστό σήμερα Πέμπτη 08/10 και αύριο Παρασκευή 09/10, προκειμένου να γίνει η αναγκαία απολύμανση της εγκατάστασης λόγω ύπαρξης επιβεβαιωμένου κρούσματος αθλητή στον ιό covid – 19. Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την κατανόηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ