Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τέλος η τραγουδίστρια της Βέροιας από το Bachelor

Αποχώρησε η Έλενα Μπάση και το Twitter το... γλεντάει!

Χθες το βράδυ παρακολουθήσαμε την αποχώρηση της Έλενας Μπάση από το ριάλιτι αγάπης, καθώς ο Παναγιώτης Βασιλάκος αποφάσισε πως με την 38χρονη τραγουδίστρια δεν θα μπορούσε να έχει μέλλον. Η λαϊκή ερμηνεύτρια, η οποία συνέδεσε το όνομά της με τη Βέροια, καθώς για δύο σεζόν εμφανιζόταν σε γνωστό κέντρο διασκέδασης της Ημαθίας, έφυγε από το παιχνίδι με το παράπονο ότι ποτέ ο περιζήτητος εργένης δεν τη ζήτησε σε ατομικό ραντεβού και η ίδια δεν κατάφερε να έχει χρόνο μαζί του για να τη γνωρίσει. 

Έτσι, στον χθεσινοβραδινό χορό των Ρόδων, ο Παναγιώτης είχε ένα τριαντάφυλλο για δύο παίκτριες, την Έλενα και την Εριέττα. Η τελευταία μάλιστα, με την αγωνία να την έχει κυριεύσει, δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυά της λίγο πριν την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων και την απόφαση του Παναγιώτη. Όταν όμως τελικά ο Bachelor αποκάλυψε ότι η Έλενα ήταν εκείνη που έφευγε, το Twitter πήρε φωτιά.

Και στο επίκεντρο των περισσότερων σχολίων ήταν η ηλικία της γνωστής τραγουδίστριας, καθώς από την πρώτη μέρα προβολής του παιχνιδιού πολλοί ήταν εκείνοι που αμφισβήτησαν την ηλικία των 38 ετών που η ίδια δήλωσε.

Δείτε το video:



Εννοείται ότι το Twitter πήρε φωτιά μετά την αποχώρηση της Έλενας. Αξίζει να διαβάσετε τα πιο... επιτυχημένα παρακάτω:

«-την μάνα σου διώχνεις ρε;» έγραψε κάποιος ενώ κάποιος άλλος σχολίασε:

«Η... και καλά ετών 38 πρωτοξάδερφη με την Καίτη Λαμπροπούλου από τη Σωφερίνα. Βάλτε την να ορκιστεί για το 38 να γελάσουμε λίγο».

Ένα άλλο tweet ανέφερε τα εξής:

«Έλενα δεν πειράζει κούκλα μου. Θες να παίξεις σ' ένα άλλο παιχνίδι;»

«Πάει η θεία και δε μάθαμε ποτέ την αληθινή της ηλικία...».

Δείτε παρακάτω στην gallery τα πιο επιτυχημένα tweets για την αποχώρηση της Έλενας Μπάση:









3 σχόλια:

  1. Η νύφη της Βέροιας, η τραγουδίστριες της Βέροιας, η ελληνοψυχη της Βέροιας η δεν ξέρω εγώ τι της Βέροιας. Εάν κάποιος παρακολουθεί τα όσα γράφονται για την κάθε μία της Βέροιας σε συνδυασμό με όλους τους προηγούμενους που πήγαν σε τέτοιες εκπομπές απο εδω, θα νομίζει πως άλλη δουλειά εδώ στη Βέροια δεν κάνουμε από το να περιμένουμε να βγεί το επόμενο ξεφτιλοπαίχνιδο να παμε να δηλώσουμε συμμετοχή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έλα στις Αναμνήσεις συμπεθέρα να πέσουν τα πλατάνια..!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. εγωωωωωωωωωωω εμπ1 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1!!!1

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ