Quantcast

http://picasion.com/

Στο πανελλήνιο συνέδριο συλλόγων εστίασης ο Σαμανίδης

Στο πανελλήνιο συνέδριο συλλόγων εστίασης που πραγματοποιείται την Δευτέρα 5 και την Τρίτη 6 Οκτωβρίου στο Βόλο συμμετέχει ο Κώστας Σαμανίδης. Ο Πρόεδρος του Σωματείου Ιδιοκτητών Καφετεριών Κέντρων Διασκέδασης έλαβε μέρος στις εργασίες και είχε εποικοδομητικές συναντήσεις με ανθρώπους του χώρου και Προέδρους άλλων σωματείων. Ο κλάδος της εστίασης πληττόμενος βαριά καθ’ όλη την διάρκεια της πανδημίας και αντιλαμβανόμενος την δύναμη και την σημασία των πρωτοβάθμιων σωματείων, ως το πιο σημαντικό κύτταρο διεκδίκησης, συνεδριάζει δίνοντας τον λόγο στους εκπροσώπους των σωματείων και συλλόγων από κάθε γωνία της Ελλάδας. Στο συνέδριο συμμετέχει και ο γνωστός επιχειρηματίας της Βέροιας Αχιλλέας Σάρρας.
Την διοργάνωση την συντονίζει η ομάδα του #menoumeoloimazi και ο Σύλλογος Ιδιοκτητών Καφετεριών Μπαρ και Καταστημάτων Εστίασης Νομού Μαγνησίας, με την υποστήριξη του επιμελητηρίου Μαγνησίας και του προέδρου κ. Αριστοτέλη Μπασδάνη.

1 σχόλιο:

  1. Ρε συ πρόεδρε δεν μας είπες ποια τα συμπεράσματα του Συνεδρίου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ