Quantcast

http://picasion.com/

Συγκέντρωση στη Βέροια για την απόφαση της δίκης της Χρυσής Αυγής

Σε συγκέντρωση καλεί το μεσημέρι της Τετάρτης 7 Οκτωβρίου ο ΣΥΡΙΖΑ Ημαθίας, εν όψει της ανακοίνωσης της απόφασης στη δίκη της Χρυσής Αυγής. Η συγκέντρωση θα γίνει στην πλατεία Δημαρχείου και ώρα 13:00. Η ανακοίνωση - κάλεσμα αναφέρει τα εξής: Αύριο Τετάρτη είναι μια σημαντική μέρα κατά του ναζισμού και των απάνθρωπων εγκλημάτων τους όχι μόνο στη σημερινή εποχή αλλά και για τα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας στο παρελθόν. Αύριο η ελληνική δικαιοσύνη δίνει την δική της απάντηση για μια ακόμη φορά στους ναζιστές.

Αύριο η ελληνική δικαιοσύνη πρέπει να δικαιώσει την ελληνική κοινωνία με την απόφαση της να στείλει τους «Ναζί στη φυλακή». Θα δικαιώσει τον αγώνα χιλιάδων ελλήνων πατριωτών που πολέμησαν τον Ναζισμό και θυσίασαν τη ζωή τους, ώστε να βροντοφωνάζουμε για δεκαετίες «ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΦΑΣΙΣΜΟΣ».

Η ελληνική κοινωνία αύριο Τετάρτη ανανεώνει το ραντεβού της ενάντια σε κάθε είδος φασισμού, ρατσισμού, ξενοφοβισμού, σε κάθε βία, όχι μόνο στη δικαστική αίθουσα, όπου αναμένεται η απόφαση της δίκης της Χρυσής Αυγής, αλλά και σε κάθε πλατεία, δρόμο , στενό αυτής της χώρας, συμμετέχοντας στις κινητοποιήσεις.

Με την καταδίκη της Χρυσής Αυγής σε εγκληματική οργάνωση, η Δημοκρατία κερδίζει έδαφος, ο σεβασμός στα ανθρώπινα δικαιώματα γίνεται πρωταρχικός στόχος στις σύγχρονες κοινωνίες.

ΚΑΛΟΥΜΕ

Αύριο Τετάρτη 7 Οκτωβρίου κάθε Δημοκράτη πολίτη, κάθε προοδευτικό άνθρωπο, κάθε Αριστερό, κάθε αντιναζιστή κάθε αντιφασίστα, να δώσει βροντερό παρών στην πλατεία Δημαρχείου στις 1 το μεσημέρι, ενώνοντας την φωνή τους με εκατομμύρια άλλους, γυρίζοντας την πλάτη σε κάθε ΝΑΖΙΣΤΙΚΟ ΜΟΡΦΩΜΑ, χτίζοντας το αντιφασιστικό μέτωπο.

Μαζί με τους ζωντανούς περιμένουν και τα εκατομμύρια των νεκρών. Τα αμέτρητα θύματα του ναζισμού και των κάθε λογής ταγμάτων του θανάτου.

Ποτέ και πουθενά δεν ήταν αθώοι!

Ν.Ε ΣΥΡΙΖΑ ΗΜΑΘΙΑΣ
ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ

8 σχόλια:

  1. ΑΝΤΕ ΡΕ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΕΣ-ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ, ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΜΙΛΑΤΕ ΕΣΕΣ ΓΙΑ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η Ελληνική δικαιοσύνη θα αποφασίσει, εσείς για ποιο λόγο κάνετε συγκέντρωση και κάλεσμα στον κόσμο; Να δείξετε τι; Ότι είστε δημοκράτες; Σας γνωρίσαμε πολύ καλά 4,5 χρόνια στην εξουσία και δεν ξεχνάμε τα κατορθώματά σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. E re trela pu exi o kosmakis.gia tin kýpro k gia tin ellada pote tha wgalete anakoinosi re palikaria?enoite na bune mesa isowia ta lesia ala gia tin ellada mas tipota.h kypros xanete k tipota.kali tixi aurio.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Να δούμε οι αριστεροφασίστες, αναρχομπάχαλοι αντιεξουσιαστές πότε θα μπούνε με τη σειρά τους στη φυλακή. Δεξιοί και αριστεροί φασίστες, είναι οι 2 όψεις του ίδιου νομίσματος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καταδίκη ανεπιφ'υλακτα για τα εκατομύρια θύματα του Ναζισμού. Καταδίκη σε όποιον σκότωσε για τα "πιστεύω " του Καταδίκη για τον φόνο Φύσα. Όμως για τους φόνους στην ΜΑΡΦΙΝ, θα καλέσετε καμια συγκέντρωση; Για τα εκατομμύρια θύματα απο την Ασία και σε κάθε γωνια του πλανήτη, απο τους κόκκινους φασίστες, θα κάνουμε κάτι; Είμαι καμπόσο αφελής ε; Μπορεί. Ομως η αλήθεια , εστω αργά, επιπλέει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Και οι κομμουνιστές στην φυλακή, γιατί να μένει απ έξω η άλλη όψη του ίδιου νομίσματος?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΡΕ ΜΟΥΛΑΡΙΑ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥΛΗΣΑΤΕ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΚΑΜΑΡΩΝΕΤΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΓΙ ΑΥΤΟ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΤΕ ΤΟΝ ΛΑΟ , ΤΟΥ ΒΑΛΑΤΕ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΤΟ ΟΧΙ ΕΓΙΝΕ ΝΑΙ ΚΑΙ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΦΑΣΙΣΜΟ; ΟΥΣΤ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχεις φάει πολυ #τυρι# στην ζωή σου. Μην συνεχίζεις...

      Διαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ