Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Οπωροπαντοπωλείο «Μανουσαρίδης»: Από το κτήμα μας... στο πιάτο σας!

Οι νέες παραγωγές έφτασαν!
Σπιτική ποιότητα - Εξαιρετικές τιμές!
Το Οπωροπαντοπωλείο «Μανουσαρίδης» στο Τσερμένι, υποδέχθηκε το Φθινόπωρο με τις νέες του παραγωγές. Οι φθινοπωρινές καλλιέργειες έφτασαν στο κατάστημα απευθείας από το κτήμα τους, ολόφρεσκες, για να γεμίσουν το πιάτο μας με προϊόντα υψηλής ποιότητας. Επισκεφθείτε το Οπωροπαντοπωλείο «Μανουσαρίδης» στη Μάρκου Μπότσαρη 51 στο Τσερμένι και θα βρείτε καθημερινά, ολόφρεσκα ζαρζαβατικά που καλλιεργούν στο κτήμα τους με φροντίδα και μεράκι και προπάντων με μεγάλη προσοχή, δίνοντας έτσι πάντα τη φρεσκάδα τους και την ποιότητα τους στους πελάτες τους και φυσικά στις χαμηλότερες τιμές.

Οι πατάτες παραγωγή μας από το βουνό του Πολυμύλου σε υψόμετρο 1450 μέτρων, ήρθαν να μας προσφέρουν άριστη γεύση και ποιότητα στο τραπέζι μας.

Τα λάχανα, τα μπρόκολα, τα παντζάρια, τα κουνουπίδια, τα μαρούλια, τα κρεμμυδάκια, επίσης παραγωγής μας,
ποτίζονται και πλένονται με πόσιμο νερό του Κυδωνοχωρίου και βρίσκονται πλέον καθημερινά στο κατάστημά μας, πάντα ολόφρεσκα!

Η σχολαστικότητα μας και η φροντίδα που παρέχουμε στα προϊόντα μας έγινε καθημερινό μας μέλημα για εσάς όλους που μας προτιμάτε και μας εμπιστεύεστε.


Ελάτε στο κατάστημα «Οπωροπαντοπωλείο Μανουσαρίδης» στην οδό Μάρκου Μπότσαρη 51 και γεμίστε το τραπέζι της οικογένειά σας με ολόφρεσκα λαχανικά και φρούτα διαλεχτά, πάντα στις καλύτερες τιμές!


Η καθημερινή μας στάση

Πέρα από εκλεκτή μαναβική θα βρείτε και άλλα τρόφιμα και προϊόντα, όπως ξηρούς καρπούς, προϊόντα ψυγείου, ποτά, αναψυκτικά, ψιλικά και μεγάλη ποικιλία σε είδη μπακαλικής. Με τέτοια ποικιλία και τέτοιες τιμές, το Οπωροπαντοπωλείο «Μανουσαρίδης» έχει γίνει η καθημερινή μας στάση!

Οπωροπαντοπωλείο «Μανουσαρίδης»
Μάρκου Μπότσαρη 51, Βέροια
Τηλ. 2331400742












Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ