Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Μήνυμα του Μητροπολίτη Παντελεήμονος για την επέτειο της απελευθέρωσης της Βέροιας

9 σχόλια:

  1. Να είσαι πάντα καλά Σεβασμιότατέ.
    Ήμαστε περήφανοι που είσαι ο ποιμένας μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είναι φανερό ότι θέλει να αφήσει στοιχεία για την υστεροφημία του και στο YouTube, δηλ στο διαδίκτυο όπου θα το βλέπει ο καθένας και θα υπάρχουν υπάρχουν για πάντα, όπως του είπαν. Μέχρι λίγο πριν λίγο έβγαζε ποιμαντορική εγκύκλιο, επειδή όμως αυτή χάνεται και δεν τη διαβάζει σχεδόν κανείς, επιλέγει την δύναμη της εικόνας και του διαδικτύου, εκσιχρονίζεται. Δεν είναι κακό αυτό απλά το επισημαίνω. Το θέμα όμως είναι ότι εκσιχρονίζουν μόνο τον εαυτό τους και όχι την Εκκλησία (ως θρησκευτικό φορέα, δεν αναφέρομαι στο δόγμα). Καλό θα ήταν να προχωρήσουν σύντομα και σε αυτό. Τα πάντα εξελίσσονται εκτός από αυτούς και την Εκκλησία.
    Με κάθε σεβασμό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. η αλήθεια είναι δεν περιμέναμε το βίντεο για να μας δείξει την αγάπη για αυτοπροβολή, αυτό το έχουμε δει με (περιττές) φιέστες και κλείσιμο δρομων ένεκα ιωβηλαίου και οχι μονο. το θλιβερο ειναι να διαβάζει τα λογία του, λογοι χωρίς ψυχη και πηγαιοτητα.

      Διαγραφή
    2. Αληθής και οι δύο παραπάνω επισημάνσεις.

      Διαγραφή
  3. Καλή και η κριτική αλλά όλοι οι άνθρωποι έχουμε αδυναμίες. Δεν θα σχολιάσω τις φιέστες που όντως ορισμένες φορές μπορεί να προκαλούν. Θα σταθώ στην ουσία του έργου του Μητροπολίτη.25 χρόνια και έχει αλλάξει τη Βεροια. Ανακαίνισε τις περισσότερες βυζαντινες εκκλησίες που αποτελούν στολίδι για την πόλη. Έχει φέρει στη Βέροια προσωπικότητες που ούτε στα όνειρα κάποιων δεν θα έβλεπαν και δεν αναφέρομαι μόνο σε εκκλησιαστικές. Γενικά έχει οργανώσει πολλά πράγματα. Τώρα όσον αφορά τα media τι σας πειράζει που ανεβάζει βίντεο και φωτογραφίες; Πρώτον δεν κοστίζει σε κανέναν από εμάς οικονομικά. Δεύτερον έχουμε το ελεύθερο internet. Ααα....και κάτι τελευταίο όλοι εσείς οι κακοπροαιρετοι γιατί δεν μπορείτε να του βρείτε ούτε ένα σκάνδαλο πάσης φύσεως; Μήπως επειδή είμαστε τυχεροί που έχουμε ένα άξιο Μητροπολίτη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τελικά, ποια είναι η επίσημη θέση της μητρόπολης? Κινδυνεύουμε από τον κορωνοϊό στον ναό του Θεού, ναι ή όχι? Όλα τ'άλλα είναι άλλα λόγια να αγαπιόμαστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μάλλον όλοι οι κακοπροαίρετοι σχολιαστές αγνοούν πως η Μητρόπολη έχει δικό της στούντιο με ιντερνετικό κανάλι, και δικό της ραδιοφωνικό σταθμό.
    Επίσης διαθέτει γραφείο τύπου, και δικό της επιτελείο απο ιερείς και μοναχούς που εκτελούν χρέη φωτογράφων και δημοσιογράφων, και μάλιστα με στούντιο δικό τους, η δε οργάνωσή τους είναι σε τέτοιο ύψιστο βαθμό, που στον Ν.Ημαθίας δεν υπάρχουν καλύτερες υποδομές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ