Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Κρούσμα κορωνοϊού σε εκπαιδευτικό - Κλείνει το 7ο Δημοτικό Σχολείο Βέροιας

Και τμήμα του 2ου Δημοτικού
Κρούσμα κορωνοϊού επιβεβαιώθηκε σήμερα σε εκπαιδευτικό σε σχολείο του δήμου Βέροιας. Πρόκειται για εκπαιδευτικό που υπηρετεί στο 7ο Δημοτικό Σχολείο Βέροιας και συμπληρώνει ωράριο και στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Βέροιας. Έπειτα από την επιβεβαίωση του κρούσματος και έπειτα από την εισήγηση Διεύθυνσης Υγείας, η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης προχώρησε στην αναστολή λειτουργίας ολόκληρης της σχολικής μονάδας του 7ου Δημοτικού Σχολείου, καθώς ο εκπαιδευτικός έρχεται σε επαφή με όλες τις τάξεις του εν λόγω σχολείου, ενώ αποφασίστηκε και η αναστολή λειτουργίας και της Ε' τάξης του 2ου Δημοτικού, για τον ίδιο λόγο.

Η αναστολή λειτουργίας των παραπάνω σχολικών μονάδων και τμημάτων θα ξεκινήσει από αύριο 30 Οκτωβρίου και για 14 ημέρες, ενώ όπως προβλέπεται από τα πρωτόκολλα του ΕΟΔΥ, μαθητές και εκπαιδευτικοί συστήνεται να μπουν σε καραντίνα για τις επόμενες ημέρες.

Υπενθυμίζουμε πως παραμένουν κλειστά μέχρι και αύριο Παρασκευή 30 Οκτωβρίου τα τμήματα Γ1 και Γ2 του Δημοτικού Σχολείου Κορυφής του δήμου Αλεξάνδρειας, ενώ επέστρεψαν κανονικά στη λειτουργία τους από τις 27 Οκτωβρίου τα τμήματα της Δ' τάξης και το τμήμα Ένταξης του Δημοτικού Σχολείου Αγίου Γεωργίου του δήμου Βέροιας. Όλα τα παραπάνω τμήματα είχαν αναστείλει την λειτουργία τους έπειτα από επιβεβαίωση θετικού κρούσματος σε εκπαιδευτικούς. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ